Η Μeghan Markle επέστρεψε στα social media

Οι θαυμαστές της Meghan Markle έμειναν έκπληκτοι όταν είδαν ξανά τις φωτογραφίες της στον λογαριασμό της, που ακολουθείται από 3 εκατομμύρια followers.

Οι προηγούμενες αναρτήσεις της, με την τελευταία ένα κολάζ φωτογραφιών στις οποίες ανακοινώνει το κλείσιμο του μπλογκ της, The Tig, τον Απρίλιο του 2017, ήταν και πάλι διαθέσιμες.

[[{"fid":"31625","view_mode":"default","fields":{"format":"default","alignment":"","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"link_text":null,"type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"default","alignment":"","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"attributes":{"height":618,"width":635,"class":"media-element file-default","data-delta":"1"}}]]

Ενώ στην αρχή όλοι κοιτούσαν έκπληκτοι και αναρωτιόντουσαν τι συμβαίνει, η άμεση απενεργοποίηση δεν άργησε να έρθει επιβεβαιώνοντας το σενάριο κάποιου hacker που τον ενεργοποίησε. Το παλάτι ανακοίνωσε πως προέκυψε κάποιο τεχνικό ζήτημα και η υπόθεση έληξε με συνοπτικές διαδικασίες.