Η Meghan Markle λίγες ώρες μετά τη γέννα: Φωτογραφίες από το μαιευτήριο

By Evelina Kyrasta Apr 14, 2019
Thumbnail

Αυτές τις φωτογραφίες σίγουρα δεν περιμέναμε να τις δούμε σε αυτή τη χρονική στιγμή.

Η Meghan Markle ποζάρει στο φακό μέσα από το μαιευτήριο λίγες ώρες μετά τη γέννα. Και για να εξηγηθούμε καλύτερα, μιλάμε για την γέννηση της ίδιας κι όχι του παιδιού που περιμένει.

Ο αδερφός της μαμάς της Doria Ragland, Joseph Johnson, με τον οποίο η Doria μοιράζεται την ίδια μητέρα, έδωσε στην εφημερίδα Daily Mail αποκλειστικές φωτογραφίες από τη γέννηση της Markle, στις οποίες η Meghan είναι τόσο κοντά στον τοκετό που φορά τα ειδικά βραχιολάκια.

Οι φωτογραφίες μέσα από μαιευτήριο στο Los Angeles, φέρουν την ώρα (4.46 το πρωί) και την ημερομηνία (4 Αυγούστου 1981) και η μαμά της Meghan είναι αρκετά νέα και λίγο ίσως φοβισμένη ενώ στο πλευρό της έχει και την γιαγιά της Markle η οποία την έχει εμπνεύσει στη ζωή της όπως έχει αποκαλύψει σε πολλές συνεντεύξεις της.

Ο 69χρονος θείος της Markle και η θεία της Saundra που είχαν την ίδια μητέρα με την Doria, την Jeanette, δεν είχαν προσκληθεί στο βασιλικό γάμο του περσινού Μαΐου και μάλλον χρώσταγαν την κίνηση αυτή στην πάλαι ποτέ εγκυμονούσα ηθοποιό.

Το άλμπουμ της Markle που δόθηκε στη δημοσιότητα περιλαμβάνει 30 σπάνιες φωτογραφίες της δούκισσας που δεν έχουμε ξαναδεί και κανείς δεν γνωρίζει πόσα χρήματα πήρε ο θείος για να τις δώσει.

 

 

To διαβάσαμε ΕΔΩ!

On Instagram @kyrastev