Η Nicole Kidman φωτογραφίζεται για το Vanity Fair και μιλάει για τον γάμο της και τα παιδιά της

By Evelina Kyrasta Apr 25, 2019

Η Nicole Kidman ενεργοποιεί την υπερδύναμη του χαμαιλέοντα και μεταμορφώνεται σε ένα πολύ σέξι μοντέλο στη φωτογράφιση που έκανε για το Vanity Fair.

Με δραματικό ύφος και κοντό pixie κοιτάει τον φακό της Collier Schorr και μιλάει τόσο για τα προσωπικά όσο και για τα επαγγελματικά της.

Αναφερόμενη στον τον επερχόμενο νέο κύκλο της σειράς Big Little Lies είπε: "To να βλέπω τη Zoe και τη Shailene να μεγαλώνουν και να γίνονται γυναίκες, είναι τόσο όμορφο και δεν το είχα ποτέ αυτό" είπε. "Ξέρω πως η Laura και η Reese νιώθουν το ίδιο πράγμα. Είμαστε όλες τόσο διαφορετικές και συγχρόνως αλληλοσυμπληρωνόμαστε".

Για τον άντρα της, Keith Urban είπε κάτι που δείχνει την ουσία της σχέσης τους: «Είναι εξαιρετικά απλό αυτό που θέλουμε ο ένας από τον άλλον και τι επιθυμούμε από μια σχέση. Σε αυτό μοιάζουμε σαν δυο σταγόνες νερού».

Τέλος η Nicole Kidman μίλησε για τα αυστηρά κάπως όρια που έχει θέσει στα μικρότερα παιδιά της, την 8χρονη Φέιθ και την 10χρονη Σάντεϊ. «Δεν διαθέτουν τηλέφωνο και δεν τους επιτρέπω να έχουν Instagram. Προσπαθώ να βάζω κάποιου είδους όρια», εξηγεί.

On Instagram @kyrastev