Η Sarah Jessica Parker γιορτάζει 22 χρόνια γάμου με την πιο επική throwback φωτό

By Evelina Kyrasta May 20, 2019
Thumbnail

Η χθεσινή μέρα, ήταν μέρα επετείου για ακόμη ένα ζευγάρι εκτός από τη Meghan Markle και τον πρίγκιπα Harry. Στις 19 Μαΐου το 1997 παντρεύτηκε και η Sarah Jessica Parker με τον Matthew Broderick. Εικοσιδύο χρόνια έγγαμου βίου μετράει το διάσημο ζευγάρι και η ηθοποιός το γιόρτασε με μια απίστευτα υπέροχη φωτογραφία.

Η SJP ή αλλιώς Carrie Bradshaw, κοινοποίησε εχθές στο account της στο Instagram μια φωτογραφία με τον σύζυγό της, προκειμένου να πει χρόνια πολλά. Όμως αυτή η φωτογραφία δεν ήταν αυτό που φαντάζεσαι. Η 54χρονη ηθοποιός ανέβασε μια throwback φωτογραφία τους από τα πρώτα χρόνια του γάμου τους και τη συνόδεψε με μία πάρα πολύ όμορφη λεζάντα.

Το pink hair look της Helen Mirren έκλεψε την παράσταση στο Φεστιβάλ Καννών

«May 19th, 1997- May 19th, 2019. 22χρόνια, 8,030 μέρες και ένα δισεκατομμύριο αναμνήσεις. Χαρούμενη επέτειο μωρό μου». Η SJP στην εν λόγω φωτογραφία δείχνει υπέροχη και ακόμη και σήμερα μοιάζει σα να μην έχει περάσει ούτε μέρα από πάνω της. Το ίδιο φυσικά ισχύει και για τον Matthew, ο οποίος όπως το βλέπουμε από τότε ίσως να έχει αλλάξει μόνο τον σκελετό των γυαλιών του.

Δες τη φωτογραφία τους.

 

 

To διαβάσαμε ΕΔΩ

 

 

On Instagram @kyrastev