Jennifer Aniston: Μιλάει ανοιχτά για την προβληματική σχέση με τη μητέρα της

By Evelina Kyrasta Dec 07, 2018
Thumbnail

Με αφορμή τη νέα της ταινία «Dumplin», όπου διαπραγματεύεται τη σχέση μητέρας και κόρης, μιλάει ανοιχτά για το δικό της παράδειγμα, που είναι ανάλογο με αυτό της ταινίας.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στη Sunday Telegraph, η Aniston αποκάλυψε τους λόγους για τους οποίους δεν είχε την καλύτερη σχέση με τη μητέρα της.

«Ένας από τους λόγους που αγάπησα πολύ την πλευρά μητέρας-κόρης, ήταν επειδή έμοιαζε κατά κάποιο τρόπο στη σχέση με τη μητέρα μου», δήλωσε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Η μητέρα μου ήταν μοντέλο. Την ενδιέφερε ο τρόπος με τον οποίο παρουσίαζε τον εαυτό της. Δεν ήμουν το παιδί-μοντέλο που ήλπιζε να έχει και αυτό ήταν κάτι το οποίο είχε αντίκτυπο σε μένα. Ήμουν ένα μικρό κορίτσι που ήθελα να αγαπηθώ από μια μαμά που ήταν υπερβολικά απασχολημένη με πράγματα που δεν είχαν σημασία. Η ιδέα που έχω εγώ για την ομορφιά έχει να κάνει με όσα μας κάνουν να νιώθουμε όμορφοι και αυτοί είναι οι άνθρωποι στη ζωή μας».

Στη νέα ταινία, η ηθοποιός υποδύεται την Ρόουζι Ντίξον, μια πρώην εστεμμένη, που η plus size κόρη της μπαίνει σε διαγωνισμό ομορφιάς για να αλλάξει τα στάνταρ που υπάρχουν.

 

[[{"fid":"31082","view_mode":"default","fields":{"format":"default","alignment":"","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"link_text":null,"type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"default","alignment":"","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"attributes":{"height":1610,"width":1070,"style":"width: 550px; height: 828px;","class":"media-element file-default","data-delta":"1"}}]]

 

Μάλιστα χθες πραγματοποιήθηκε η πρεμιέρα της ταινίας στο Λος Άντζελες και η 49χρονη ηθοποιός έλαμψε κυριολεκτικά φορώντας ένα μίνι μαύρο φόρεμα με παγιέτες.

On Instagram @kyrastev