Justin Bieber, Hailey Baldwin: Αποκαλύπτουν γιατί δεν έκαναν σεξ πριν τον γάμο τους

By Evelina Kyrasta Feb 08, 2019

Ο 24χρονος τραγουδιστής και το 22χρονο μοντέλο αποφάσισαν να παντρευτούν βιαστικά μετά από 3 μήνες σχέσης αλλά δεν βιάστηκαν να κάνουν σεξ σύμφωνα τουλάχιστον με τις δηλώσεις τους σε πρόσφατη κοινή τους συνέντευξη στη Vogue.

O Justin Bieber και η Hailey Baldwin φωτογραφήθηκαν από την Annie Leibovitz για το εξώφυλλο του περιοδικού και μίλησαν πρώτη φορά για τον γάμο τους.

Η κυριότερη και ομολογουμένως λίγο σοκαριστική δήλωσή τους ήταν πως επέλεξαν να μην έχουν προγαμιαίες σχέσεις και μάλιστα ο Bieber παραδέχτηκε πως ήταν θρησκευτικής φύσεως οι λόγοι που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση, μιας και παλαιότερα αντιμετώπιζε πρόβλημα με το σεξ.

Υπενθυμίζεται ότι το 2013 ο έφηβος Justin είχε γίνει αντιληπτός να βγαίνει από οίκο ανοχής στη Βραζιλία καλυμμένος με σεντόνια.

«Ο Θεός δεν μας ζητά να μην κάνουμε σεξ γιατί θέλει να μας εξουσιάζει. Αυτό που λέει είναι ότι "θέλω να σας προστατεύσω από τον πόνο". Πιστεύω ότι το σεξ μπορεί να προκαλέσει μεγάλο πόνο. Ορισμένες φορές οι άνθρωποι κάνουν σεξ γιατί δεν νιώθουν καλά. Γιατί δεν έχουν αυτοεκτίμηση. Οι γυναίκες το κάνουν, οι άνδρες το κάνουν. Ήθελα να αφιερωθώ στο Θεό με αυτό τον τρόπο γιατί πίστευα στα αλήθεια ότι αυτό ήταν καλύτερο για την ψυχή μου. Και πιστεύω ότι ο Θεός με ευλόγησε με τη Hailey» πρόσθεσε ο Bieber.

Ωστόσο στην ίδια συνέντευξη ο τραγουδιστής παραδέχεται ότι το σεξ ήταν ένας από τους λόγους που τους οδήγησαν σε βιαστικό γάμο.

On Instagram @kyrastev