Kate Middleton-Meghan Markle: Η ένταση μεταξύ τους και οι Χριστουγεννιάτικες διακοπές

By Evelina Kyrasta Dec 07, 2018
Thumbnail

Το θέμα συζήτησης των τελευταίων ημερών είναι η ένταση και η σχέση της Kate Middleton με τη Meghan Markle, στην οποία όπως αποδείχθηκε τελικά δεν υπήρξε ποτέ πρόβλημα. Το παλάτι διέψευσε οποιαδήποτε κόντρα ανάμεσα στις δύο Δούκισσες, και αν ακόμη είσαι δύσπιστη σχετικά με αυτό το θέμα, υπάρχει μία ακόμη ένδειξη, που το αποδεικνύει.

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και σύμφωνα με τις πληροφορίες Kate και Meghan θα περάσουν μαζί με τους συζύγους τους τις γιορτές, όπως και πέρυσι. Ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton θα είναι μαζί με τον Harry και τη Meghan στο Norfolk για τα Χριστούγεννα, που θα γίνουν όπως κάθε χρόνο με τη βασίλισσα στο Sandringham.

Το Αμερικάνικο People επιβεβαίωσε πως ο πρίγκιπας William και η Δούκισσα του Cambridge μαζί με τα τρία τους παιδιά (Πρίγκιπα George, Πριγκίπισσα Charlotte και Πρίγκιπα Louis) θα μείνουν στο σπίτι τους στο Anmer Hall για τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές και θα περάσουν μαζί με όλη την υπόλοιπη βασιλική οικογένεια αυτήν την ιδιαίτερη μέρα.

Όπως αντιλαμβάνεσαι και από τα γεγονότα λοιπόν, δεν τρέχει τίποτα απολύτως ανάμεσα στις δύο Δούκισσες και όλοι μαζί θα περάσουν όμορφες γιορτές.

Διάβασε ακόμη: Η χθεσινή εμφάνιση της Kim Kardashian ήταν επικό failure

queen.gr

On Instagram @kyrastev