Kendall Jenner: Φόρεσε ένα τσαντάκι στο πόδι και τα It Girls προσκύνησαν

By Evelina Kyrasta Jul 11, 2018
Thumbnail

Η Kendall Jenner ανήκει στην κάστα εκείνη που κάθε της κίνηση γίνεται τάση. Όχι πάντα με όμορφα ή καλαίσθητα αποτελέσματα αλλά καθετί που αξίζει σαν άλλος σύγχρονος Μίδας, ξεπουλάει.

Το 22χρονο μοντέλο δημοσίευσε στα Instagram Stories μια φωτογραφία που την δείχνει ξυπόλητη και με ένα μικροσκοπικό, μαύρο τσαντάκι Chanel περασμένο στον ένα της αστράγαλο.

[[{"fid":"24743","view_mode":"default","fields":{"format":"default","alignment":"","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"link_text":null,"type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"default","alignment":"","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"attributes":{"height":832,"width":500,"class":"media-element file-default","data-delta":"1"}}]]

«Χωράει μόνο τη χαρά», σχολίασε η ίδια στη λεζάντα, αφού προφανώς και δεν χωράει σχεδόν τίποτε.

Το τσαντάκι εμφανίστηκε πρώτη φορά στις πασαρέλες του οίκου Chanel το 2007, φέρεται να είναι εμπνευσμένο από το «βραχιολάκι» που φορούσε τότε στο πόδι της η Λίντσεϊ Λόχαν, για να παρακολουθούν πόση κατανάλωση αλκοόλ κάνει, κι είχε γίνει sold out.

 

Πρόσφατα το επανακυκλοφόρησε το Real Real στην τιμή των 645 δολαρίων και έγινε πάλι sold out.

Η ερώτηση είναι μια: Γιατί να φορέσει κανείς κάτι εντελώς άχρηστο που παραπέμπει σε κρατούμενο ή σε άτομο υπό παρακολούθηση;

On Instagram @kyrastev