Κοιλιά είναι αυτό; Η Irina Shayk σε μία εμφάνιση που προκαλεί ερωτηματικά

By Evelina Kyrasta Sep 13, 2018
Thumbnail

Ενώ ο καλός της βρίσκεται στην ξενιτιά για την προώθηση της νέας του ταινίας «A star Is born», εκείνη περνάει όμορφες στιγμές με το τρισχαριτωμένο παιδάκι της. Ο λόγος για την Irina Shayk, την οποία ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε μαζί με την μικρή Lea να πηγαίνουν για ψώνια.

[[{"fid":"26976","view_mode":"default","fields":{"format":"default","alignment":"","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"link_text":null,"type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"default","alignment":"","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"attributes":{"height":951,"width":634,"class":"media-element file-default","data-delta":"1"}}]]

Μπορεί λοιπόν αρχικά να επικεντρωθήκαμε στο τρυφερό φιλί της όμορφης Ρωσίδας στην ξανθιά κορούλα της, αλλά σύντομα παρατηρήσαμε κάτι άλλο. Ναι, η κοιλιά της φάνηκε αρκετά φουσκωμένη, πόσο μάλλον όταν η συγκεκριμένη έχει μία από τις πιο γυμνασμένες κοιλιές της showbiz.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΙΔΕΣ; Curtain bangs: Δώσε μία πιο θηλυκή εκδοχή στις αφέλειες φέτος

H περίοδος αυτή βέβαια, δεν είναι και η πιο ήρεμη για την Irina και το σύντροφό της Bradley Cooper, μιας και οι φήμες περί δεσμού του διάσημου ηθοποιού και της Lady Gaga, δίνουν και παίρνουν.

Η αλήθεια είναι βέβαια, ότι κανένας δεν έχει δώσει σχετική απάντηση, οπότε μάλλον όλα αυτά είναι απλά φήμες. Πάντως, αν η εγκυμοσύνη ισχύει, να τους ευχηθούμε τα καλύτερα.

queen.gr

On Instagram @kyrastev