Μας σόκαρε! Ποια δίασημη σταρ ανακοίνωσε το διαζύγιό της μέσω Instagram χθες;

Τετάρτη, Δεκέμβριος 5, 2018 - 11:30

Πολλά μπορεί να κάνει κάποιος μέσω Instagram, να διαφημίσει, να ποζάρει, να πλασάρει, να επιδείξει, να χαρεί, να λυπηθεί, να φιλοσοφήσει και τώρα… και να χωρίσει. Το μέσο αντικαθιστά πλέον τα πάντα, ας το πάρουμε χαμπάρι.

Η τραγουδίστρια Cardi B ανακοίνωσε με βίντεο στο Instagram το διαζύγιό της με τον Offset.

«Είμαστε πολύ καλοί φίλοι και επιχειρηματικοί εταίροι... Είναι πάντα κάποιος στον οποίο θα τρέχω να μιλήσω και έχουμε πολλή αγάπη ο ένας για τον άλλον, αλλά τα πράγματα δεν προχώρησαν μεταξύ μας για μεγάλο χρονικό διάστημα», λέει μεταξύ άλλων η Cardi B.

«Δεν είμαστε πια μαζί. Μπορεί να χρειαστεί χρόνος για το διαζύγιο. Θα έχω πάντα μεγάλη αγάπη γι' αυτόν επειδή είναι ο πατέρας της κόρης μου», αναφέρει η τραγουδίστρια.

Οι δύο ράπερ έχουν ένα παιδί μαζί, την Kulture Kiari Cephus. Οι εκπρόσωποι της Cardi και του Offset δεν απάντησαν σε αιτήματα από μίντια για σχόλια.

Οι φανς της πάντως κρατούν μικρό καλάθι, γιατί η Cardi B είναι γνωστή για τις φάρσες της.

 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CARDIVENOM (@iamcardib) on

instagram @lime_and_life

Too Sunday...
Stay in bed!
#zzz #asmuchasyoucan #happysunday Θες να είσαι μία από τις 4 τυχερές που θα κερδίσουν ένα Μαρτάκι - βραχιολάκι από τα Lifelikes; Δεν έχεις παρά να πάρεις μέρος στον διαγωνισμό, ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:
• follow @limeandlife
• follow @lifelikes_official • mention 2 φίλες σου
Για να πάρεις μέρος πρέπει να ακολουθήσεις ΌΛΑ τα βήματα του διαγωνισμού #giveaway #march #somethinglucky #springmood #mylifelikes #limelife Let’s find some beautiful place to get lost!!
#valentinesday #letsgetlost #loveactually Τα άλογα ή θα τα «τιθασεύσεις» με ευγένεια και θα κερδίσεις για πάντα την εμπιστοσύνη τους, ή θα τα φοβηθείς και δε θα μοιραστούν μαζί σου ποτέ αυτά που έχουν να δώσουν. Έτσι πάει... 🐴 ➡️Link in bio... #horseriding #horses #freespirits #happysouls #loveanimals On a rainy day... #goodmorningcyprus #februarymood  #staycozy and #lovey