Meghan και Kate μαζί σαν καλές φίλες στο Wimbledon

By Evelina Kyrasta Jul 14, 2019

Τέλος στις φήμες που τις ήθελαν στα «μαχαίρια» έβαλαν η Kate Middleton και η Meghan Markle, οι οποίες πήγαν σήμερα μαζί να παρακολουθήσουν τον τελικό γυναικών στο τένις, στο Wimbledon.

Και οι δυο δούκισσες αγαπούν πολύ το τένις και δεν θα έχαναν με τίποτα αυτόν τον αγώνα μεταξύ της Αμερικανίδας Σερένα Γουίλιαμς και της Ρουμάνας Σιμόνα Χάλεπ.

Άλλωστε είναι γνωστό πως Markle και Γουίλιαμς είναι πολύ καλές προσωπικές φίλες.

Πρόκειται για τη δεύτερη κοινή εμφάνιση των συνυφάδων μέσα σε μία εβδομάδα, καθώς την Τετάρτη είχαν παρευρεθεί σε φιλανθρωπικό αγώνα πόλο. Αυτή τη φορά, τις 37χρονες δούκισσες συνόδευε η μικρότερη αδελφή της Kate, Pippa, η οποία κάθισε δίπλα στη Meghan Markle. Και οι τρεις τους φαίνεται ότι περνούσαν πολύ καλά, καθώς ο φωτογραφικός φακός τις απαθανάτισε να συζητούν χαλαρές και να χαμογελούν.

Η δούκισσα του Κέιμπριτζ, επέλεξε να φορέσει ένα κοντομάνικο, πράσινο μίντι φόρεμα Dolce & Gabbana με χρυσά κουμπιά, το οποίο είχε ξαναβάλει το 2016 σε επίσκεψή της στην πόλη Κελόουνα, κατά τη διάρκεια βασιλικής περιοδείας στον Καναδά. Το κόστος του λέγεται ότι ανέρχεται στις 2.150 λίρες. Όσο για τη Markle, φόρεσε ένα άσπρο πουκάμισο με μια πτυχωτή μίντι φούστα Boss που κοστίζει 350 λίρες, η οποία είναι λευκή και έχει «αφηρημένα» μαύρα και μπλε σχέδια.

On Instagram @kyrastev