Μετά το έμφραγμα του Iker Casillas, η σύζυγός του εξομολογείται: «Έχω όγκο στις ωοθήκες»

By Evelina Kyrasta May 22, 2019
Thumbnail

Μόλις λίγες εβδομάδες μετά την περιπέτεια που είχε ο σύζυγός της Iker Casillas, η Sara Carbonero αποκάλυψε πως και η ίδια πρόκειται από δω και πέρα να δώσει τη δική της μάχη!

Η όμορφη σύζυγος του γνωστού τερματοφύλακα, που είναι δημοσιογράφος, διαγνώσθηκε με καρκίνο της μήτρας και το νέο ανακοίνωσε η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram:

«Ενώ ακόμα δεν είχαμε συνέλθει από τον τρόμο, η ζωή μας χτύπησε ξανά», ανέφερε κάνοντας λόγω για τη λέξη με τα έξι γράμματα (cancer) που «δεν μπορεί καν να γράψει». Η δημοσιογράφος ανέφερε πως κατά τις πρόσφατες εξετάσεις της ο γιατρός διέγνωσε έναν όγκο στις ωοθήκες. Ο όγκος αφαιρέθηκε ήδη με επέμβαση. «Όλα πήγαν πολύ καλά, ευτυχώς προλάβαμε πολύ νωρίς», έγραψε.

«Ωστόσο θα ακολουθήσουν μερικοί μήνες όπου θα υποφέρω, αφού θα πρέπει να κάνω την κατάλληλη θεραπεία. Είμαι ήρεμη και αισιόδοξη ότι όλα θα πάνε καλά. Ξέρω ότι ο δρόμος θα είναι δύσκολος, αλλά κι ότι θα έχει ευχάριστο τέλος. Έχω την υποστήριξη της οικογένειας και των φίλων μου και μιας σπουδαίας ιατρικής ομάδας», έγραψε η Carbonero. «Δράττομαι της ευκαιρίας να ζητήσω από τους δημοσιογράφους τον σεβασμό και την κατανόηση, με την οποία πάντα μου συμπεριφέρεστε, ειδικά σε αυτές τις δύσκολες στιγμές για μένα και την οικογένεια μου».

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara Carbonero (@saracarbonero) on

On Instagram @kyrastev