Nastasia Urbano: Η ιστορία του μοντέλου της Vogue που είναι πλέον άστεγη συγκλονίζει

By Evelina Kyrasta Feb 06, 2019

«Έκανα φωτογραφίσεις στα περιοδικά που μου άρεσαν και μου έδιναν ένα εκατομμύριο για μόνο 20 μέρες δουλειάς. Eκανα παρέα με τον Τζακ Νικολσον και τον Ρομάν Πολανσκι, ενώ πήγαινα στα πάρτι της Μέλανια Γκριφιθ και του Ντον Τζόνσον. Ημουν μάλιστα έτοιμη να πάω και στον γάμο της Μαντόνα με τον Σον πεν, ωστόσο το προηγούμενο βράδυ γύρισα με απίστευτο hangover και δεν μπορούσα να σηκωθώ από το κρεβάτι. Πραγματικά ζούσα σαν βασίλισσα».

Αυτή είναι μια σύντομη περιγραφή από την ίδια τη Nastasia Urbano για τη χλιδάτη ζωή που ζούσε ως μοντέλο και μάλιστα μεγάλο βεληνεκούς. Μια ζωή σαν παραμύθι, μια καριέρα που κάθε μέρα εκτοξευόταν και σήμερα η απόλυτη ένδεια και καταβαράθρωση.

Το μοντέλο σήμερα αδυνατεί να συντηρήσει τον εαυτό του και δεν είναι λίγες οι ημέρες που κοιμάται στους δρόμους της Βαρκελώνης ζητιανεύοντας μερικά χρήματα από περαστικούς.

Πώς κατέληξε όμως εκεί; Όλα ξεκίνησαν όταν η Ισπανίδα καλλονή γνώρισε τον πρώην άντρα της και πατέρα των παιδιών της που φρόντισε να μην της αφήσει δεκάρα τσακιστή.

 

Σήμερα η Nastasia Urbano.

 

«Το μόνο καλό από αυτή τη σχέση ήταν τα παιδιά μου, τα υπόλοιπα ήταν φρικτά. Μου έφαγε όλα μου τα χρήματα. Δύο μέρες αφ΄ότου τον γνώρισα με είχε βάλει να του αγοράσω μία BMW και εγώ το έκανα σαν ανόητη. Ήμουν ερωτευμένη», ανέφερε η Urbano.

Σήμερα κάνει έκκληση για βοήθεια «Θέλω να ζήσω, όχι απλά να επιβιώσω. Έχω κουραστεί να ζητώ χρήματα. Όλοι οι γνωστοί μου με έχουν απομακρύνει. Θέλω να γίνω καλά για τα παιδιά μου», είπε η Ισπανίδα.

Αφού μαθεύτηκε η τωρινή της κατάσταση, μια ομάδα πρώην συναδέλφων της αποφάσισε να κάνει ό, τι μπορεί για να την βοηθήσει να σταθεί στα πόδια της.

Η πρώην συνάδελφος της Ρουθ Σάλερ δήλωσε: «Έπαθα σοκ. Κανείς δεν το περίμενε αυτό. Κάποτε ζούσαμε σαν πριγκίπισσες, σαν θέες. Είμαι έτοιμη να την βοηθήσω και να μιλήσω με φωτογράφους και οργανισμούς ώστε να μπορέσει να εργαστεί ξανά», επισήμανε η ίδια.

On Instagram @kyrastev