Νεκρή ξαφνικά η Miss Κόσμος υπό μυστηριώδεις συνθήκες

By Evelina Kyrasta Mar 09, 2019
Thumbnail

Μία ημέρα πριν τα 20α της γενέθλια η έφηβη πρώην Μις Κόσμος, η Ολλανδή Lotte van der Zee παθαίνει καρδιακή προσβολή και πέφτει σε κώμα. Η Lotte, που είχε κατακτήσει τον τίτλο στα καλλιστεία εφήβων και ανακηρύχθηκε η πιο όμορφη νεαρή του κόσμου το 2017, αρρώστησε ξαφνικά όταν βρισκόταν με την οικογένειά της σε ταξίδι για σκι στην Αυστρία.

Η Ολλανδέζα πέθανε, τελικά την Τετάρτη, μετά από δύο εβδομάδες σε κώμα.

Οι γονείς της σε ένα συνταρακτικό post στο Instagram μοιράζονται την τελευταία φωτογραφία που έβγαλε η κόρη της. Το μοντέλο ποζάρει μέσα στο χιόνι χαμογελώντας και τίποτα δεν προμηνύει την τραγωδία που θα ακολουθήσει. «Το μαργαριτάρι μας, τα πάντα μας, έφυγε από τη ζωή. Είναι απίστευτα σουρεαλιστικό πως η αγαπημένη μας Λοτ δεν είναι πια κοντά μας. Οι καρδιές μας είναι ραγισμένες. Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε και πάλι για όλα τα μηνύματα υποστήριξης και αγάπης», γράφει η οικογένειά της.

Η Λοτ, που είχε ξεκινήσει μια υποσχόμενη καριέρα στον χώρο της μόδας μετά τη νίκη της, αισθάνθηκε αδιαθεσία, μία ημέρα πριν τα 20ά της γενέθλια.

Όπως μεταδίδει η Daily Mail, οι γονείς της δήλωσαν πως η κόρη τους είχε βγει το βράδυ με φίλους και επέστρεψε «χαρούμενη χωρίς να διαμαρτύρεται για την υγεία της». Την επομένη το απόγευμα έπαθε καρδιακή προσβολή. Αφού η μητέρα της τη συνέφερε, την μετέφεραν στο κοντινότερο νοσοκομείο όπου έπεσε σε κώμα και στη συνέχεια διακομίστηκε σε ειδικό θεραπευτήριο στο Μόναχο.

Ο πατέρας της είπε σε γερμανικά ΜΜΕ πως αποφάσισε να την «αφήσει να φύγει» καθώς υπέστη πολυοργανική ανεπάρκεια. Δεν είναι ακόμη γνωστό τι της προκάλεσε καρδιακή προσβολή, αλλά η οικογένεια δήλωσε ότι θα προχωρήσει σε έρευνα.

On Instagram @kyrastev