Το νέο οικογενειακό πορτρέτο των West

Πέμπτη, Απρίλιος 5, 2018 - 10:15

Η Kim Kardashian αποφάσισε να μοιραστεί ένα οικογενειακό πορτρέτο που φρόντισε να τραβήξει μαζί με το νέο μέλος της οικογένειας, τη μικρή Σικάγο.

«Δε νομίζω ότι μπορείτε πραγματικά να καταλάβαιτε πόσο δύσκολο είναι να τραβήξεις μια καλή οικογενειακή φωτογραφία. Αυτό ήταν το καλύτερο που μπορούσαμε να κάνουμε προτού αρχίσουν και τα τρία παιδιά να κλαίνε. Νομίζω πως έκλαψα κι εγώ» έγραψε η Kim στη λεζάντα.

Λίγο μετά την δημοσίευση της φωτογραφίας στο Instagram, αποκάλυψε άλλο ένα μυστικό από τα παρασκήνια της φωτογράφησης στο Twitter. Προφανώς «με το ένα χέρι κρατούσε το μωρό και με το άλλο κρατούσε σφιχτά το πίσω μέρος του πουκάμισου του Σεντ γιατί ήθελε να φύγει».

instagram @lime_and_life

That Saturday feeling...
#keepthebest #forgettherest #enjoy #weekend ALL GIRLS CAN... #internationawomensday #happywomensday #empoweredwomenempowerwomen #2019 Breakfast 🥞 o’clock! #sundaymorning #kitchenlab #kitchenstories #interior #functionalspaces #naturallight 🎁GIVEAWAY🎁 Θες να είσαι εσύ η τυχερή που θα κερδίσει τη ζώνη la chaine, ένα statement αξεσουάρ που θα απογειώσει κάθε σου outfit; Πάρε μέρος στον διαγωνισμό, ακολουθώντας ΟΛΑ τα πρακάτω βήματα. •follow @lime_and_life •follow @lachaine_ •mention 2 φίλες σου

Ο διαγωνισμός λήγει στις 8.3 και η νικήτρια θα ανακοινωθεί με σχόλιο στο post. Good luck 🍀❤️ #givaway #cyprus #lachaine #style #fashionable #fashionistas #styleblogger Keep calm & wear your hairpins... #happysunday #pinsareforgrownupstoo