Νικόλ Κίντμαν: Εξηγεί γιατί δεν θέλει να μιλάει καθόλου για τον Τομ Κρουζ

Τρίτη, Δεκέμβριος 4, 2018 - 11:00

Μπορεί να ήταν παντρεμένοι έντεκα ολόκληρα χρόνια όμως η Νικόλ Κίντμαν δεν θέλει να λέει ούτε λέξη πια δημοσίως για τον πρώην σύζυγό της.

Θα έλεγε κανείς πως οι λόγοι είναι προφανείς και θα είχε και δίκιο, αλλά το φιλοθεάμον κοινό δεν καταλαβαίνει εύκολα και αναζητά αρειμανίως λίγο αλατοπίπερο στα καθημερινά του celeb news.

Η 51χρονη ηθοποιός, σε συνέντευξή της στο περιοδικό Observer, εξήγησε πως πήρε την συγκεκριμένη απόφαση λόγω σεβασμού απέναντι στο πρόσωπο του νυν συζύγου της, Κιθ Έρμπαν.

Πώς προέκυψε αυτό; Στο πλαίσιο της ταινίας «Boy Erased» που πρωταγωνιστεί, η Νικόλ Κίνταν ερωτηθεί αν υπάρχει κάποιος παραλληλισμός ανάμεσα στο να είναι σύζυγος ενός ιεροκήρυκα και σύζυγος του Τομ Κρουζ, που είναι σαϊεντολόγος.

Και κάπου εκεί η Νικόλ είπε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. «Έχω σύζυγο τώρα. Νιώθω από σεβασμό απέναντί του πως δεν θέλω να μιλάω πλέον γι' αυτό. Έχουν περάσει 20 χρόνια από τότε. Έχω φτάσει σε ένα σημείο που μπορώ να πω: "Δεν θα συνεχίσω να συζητάω για τον πρώην μου". Είναι καλό που είμαι σε θέση να το λέω αυτό», είπε η Νικόλ Κίντμαν.

instagram @lime_and_life

Θες να είσαι μία από τις 4 τυχερές που θα κερδίσουν ένα Μαρτάκι - βραχιολάκι από τα Lifelikes; Δεν έχεις παρά να πάρεις μέρος στον διαγωνισμό, ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:
• follow @limeandlife
• follow @lifelikes_official • mention 2 φίλες σου
Για να πάρεις μέρος πρέπει να ακολουθήσεις ΌΛΑ τα βήματα του διαγωνισμού #giveaway #march #somethinglucky #springmood #mylifelikes #limelife Let’s find some beautiful place to get lost!!
#valentinesday #letsgetlost #loveactually Τα άλογα ή θα τα «τιθασεύσεις» με ευγένεια και θα κερδίσεις για πάντα την εμπιστοσύνη τους, ή θα τα φοβηθείς και δε θα μοιραστούν μαζί σου ποτέ αυτά που έχουν να δώσουν. Έτσι πάει... 🐴 ➡️Link in bio... #horseriding #horses #freespirits #happysouls #loveanimals On a rainy day... #goodmorningcyprus #februarymood  #staycozy and #lovey Look around happiness is trying to catch you! 
#whatshouldyourfortunecookiesay #youareagreeingtotheuseofcookies #fridayvibes #positivevibes #bigsmiles