Ο Brad Pitt πήγε στο πάρτι γενεθλίων της Jennifer Aniston και ιδού τα ντοκουμέντα

By Evelina Kyrasta Feb 11, 2019
Thumbnail

Κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια και αν ρωτήσεις 10, οι 9 σίγουρα θα σου απαντήσουν πως αυτοί οι δύο πρέπει να είναι ξανά μαζί.

Η Jennifer Aniston και ο Brad Pitt μάλλον κάνουν κύκλους στη ζωή αλλά επιστρέφουν κοντά ο ένας στον άλλον ξανά και ξανά, μιας και τους συνδέει ένας ισχυρός δεσμός όπως φαίνεται.

Αν έγινε ή δρομολογείται επανασύνδεση, είναι νωρίς να πει κανείς, αλλά ο 55χρονος ηθοποιός πήγε στο πάρτι γενεθλίων της Jennifer Aniston και γιόρτασε μαζί της την είσοδό της στα κομβικά πενήντα.

Η Aniston επέλεξε να κάνει το πάρτι της στο Sunset Tower Hotel στο Los Angeles. Ο Brad Pitt εμφανίστηκε με ένα μαύρο SUV με φιμέ τζάμια, το οποίο τον άφησε ακριβώς μπροστά από την πόρτα του ξενοδοχείου. Προσπάθησε πολύ για να μην τον δει κανείς και να περάσει απαρατήρητος, μα κάτι τέτοιο παραήταν δύσκολο.

 

 

Μερικοί από τους υπόλοιπους καλεσμένους που βρέθηκαν στο πάρτι ήταν οι Ellen DeGeneres, Katy Perry, Orlando Bloom, Sandra Bullock, Lisa Kudrow, Gwyneth Paltrow, Kate Hudson, John Mayer, Robert Downey Jr., Jason Bateman, Barbra Streisand, Diane Keaton, David Arquette, Tom Ford, Rande Gerber, Jennifer Meyer και άλλοι.

On Instagram @kyrastev