Ο David Beckham φωτογραφήθηκε με πράσινη σκιά για το περιοδικό LOVE

Πέμπτη, Ιανουάριος 10, 2019 - 09:30

Τόσο ο ίδιος ο David όσο και η γυναίκα του Victoria μονοπωλούν συχνά πυκνά το διεθνές ενδιαφέρον και τα μέσα λατρεύουν να τους φιλοξενούν, να τους προωθούν αλλά και να τους χωρίζουν.

 

 

Αυτή τη φορά ο David Beckham προχωράει σε μια ακόμη σχετικά τολμηρή φωτογράφιση όπου ποζάρει για το LOVE magazine φορώντας πράσινη σκιά. Ενώ οι περισσότεροι άνδρες stars επιδιώκουν ένα ελαφρύ, διακριτικό make up, ο Beckham χωρίς αναστολές βάφεται και ποζάρει sexy και όμορφος.

Και γιατί όχι; Τέχνη κάνουμε άλλωστε σου λέει ο διεθνής άσσος…

 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LOVE MAGAZINE (@thelovemagazine) on

instagram @lime_and_life

Θες να είσαι μία από τις 4 τυχερές που θα κερδίσουν ένα Μαρτάκι - βραχιολάκι από τα Lifelikes; Δεν έχεις παρά να πάρεις μέρος στον διαγωνισμό, ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:
• follow @limeandlife
• follow @lifelikes_official • mention 2 φίλες σου
Για να πάρεις μέρος πρέπει να ακολουθήσεις ΌΛΑ τα βήματα του διαγωνισμού #giveaway #march #somethinglucky #springmood #mylifelikes #limelife Let’s find some beautiful place to get lost!!
#valentinesday #letsgetlost #loveactually Τα άλογα ή θα τα «τιθασεύσεις» με ευγένεια και θα κερδίσεις για πάντα την εμπιστοσύνη τους, ή θα τα φοβηθείς και δε θα μοιραστούν μαζί σου ποτέ αυτά που έχουν να δώσουν. Έτσι πάει... 🐴 ➡️Link in bio... #horseriding #horses #freespirits #happysouls #loveanimals On a rainy day... #goodmorningcyprus #februarymood  #staycozy and #lovey Look around happiness is trying to catch you! 
#whatshouldyourfortunecookiesay #youareagreeingtotheuseofcookies #fridayvibes #positivevibes #bigsmiles