Ο George κουβαλάει τα ψώνια του supermarket και η Βρετανία λιώνει

By Evelina Kyrasta Jun 03, 2019
Thumbnail

Σίγουρα αυτό που φανταζόμαστε είναι πως τα μέλη της βασιλικής οικογένειας έχουν πολυάριθμο προσωπικό που φροντίζει για κάθε τους επιθυμία. Και έτσι είναι.

Όμως, φαίνεται πως William και η Kate θέλουν να μεγαλώσουν τα παιδιά τους πιο προσγειωμένα, όσο αυτό γίνεται τουλάχιστον.

Ο 5χρονος πρίγκιπας George εξέπληξε τους εργαζόμενους της εταιρείας Waitrose όταν πήγε με τον πατέρα του, να παραλάβουν τα ψώνια και βοήθησε στην μεταφορά τους στο σπίτι. Ο πρίγκιπας William με την Kate είναι από τους αγαπημένους πελάτες του μάρκετ, καθώς πάντα βοηθούν τους εργαζόμενους με την μεταφορά των αγορών τους.

Μια πηγή δήλωσε στην Sun: «Είναι σπάνιο να προσφέρεται κάποιος να βοηθήσει κατά την μεταφορά των παραδόσεων. Γι’ αυτό και το προσωπικό του Waitrose με μεγάλη του χαρά βλέπει τον πρίγκιπα William με τον πρίγκιπα George να βοηθούν. Ο George είναι πάντα πολύ χρήσιμος και κάθε φορά ρωτάει τι μπορεί να κουβαλήσει ο ίδιος. Είναι ένα πολύ γλυκό παιδί. Και πάντα του δίνουν τις πιο ελαφριές σακούλες. Αυτό δείχνει πόσο προσγειωμένος είναι ο πρίγκιπας William και πως θέλει να μεγαλώσει τον γιο του με τέτοιο τρόπο ώστε να γίνει ευγενικός και χρήσιμος για τους άλλους».

On Instagram @kyrastev