Ο νέος όρος της Khloe Kardashian στην σχέση της, που θα κάνει τον Tristan να μην «ξενοκοιτάξει» ξανά

Σάββατο, Αύγουστος 18, 2018 - 08:30

Το τελευταίο διάστημα τα πράγματα ανάμεσα στην Khloe Kardashian και τον Tristan Thompson, δείχνουν να πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο, με τη reality star να έχει αφήσει στο παρελθόν το περιστατικό με την άτακτη ζωή του μπασκετμπολίστα. Μάλιστα η κόρη τους που μετράει ήδη τέσσερις μήνες στη ζωή, τους έχει φέρει πιο κοντά κι έχει ολοκληρώσει την σχέση τους.

Η Khloe όμως δεν έχει αφήσει τα πράγματα στην τύχη τους κι έχει ήδη θέσει το νέο της όρο στη σχέση της με τον Tristan, ο οποίος ελπίζει να κάνει τον σύντροφό της να μην ξενοκοιτάξει ξανά. Μπορεί να τον έχει συγχωρήσει για το ατόπημα αυτό, όμως σίγουρα δεν το έχει διαγράψει από την μνήμη της και ούτε πρόκειται, καθώς φαίνεται.

Σύμφωνα με πληροφορίες και άτομα του κοντινού της περιβάλλοντος, ένας από τους μεγάλους νέους κανόνες για τη σχέση τους είναι ότι αυτή θα πρέπει να είναι εντελώς διασκεδαστική και χωρίς πίεση. Η σκέψη της είναι ότι αν μπορεί να κρατήσει τα πράγματα χαλαρά και σέξι με τον τρόπο που ήταν στην αρχή της σχέσης τους, τότε ο Tristan δε θα μπει στον πειρασμό να την απατήσει ξανά. Και μπορούμε να σου πούμε, πως η λύση αυτή φαίνεται ενδιαφέρουσα και δίκαιη και για τους δύο. Και αν μη τι άλλο, αυτό που θέλουμε όλοι είναι να πετύχει και να μην συμβεί κάτι αντίστοιχο ξανά. Μάλιστα έχει απαγορεύσει σε φίλους και οικογένεια να της κάνουν ερωτήσεις για το πότε θα παντρευτούν και έχει απαιτήσει –αν θες- να τον βλέπουν σαν τον φίλο της (σύντροφό της) και όχι σαν μελλοντικό σύζυγό της. Εσύ τι πιστεύεις; Θα πετύχει αυτό της το πείραμα;

Το διαβάσαμε στο queen.gr

instagram @lime_and_life

Too Sunday...
Stay in bed!
#zzz #asmuchasyoucan #happysunday Θες να είσαι μία από τις 4 τυχερές που θα κερδίσουν ένα Μαρτάκι - βραχιολάκι από τα Lifelikes; Δεν έχεις παρά να πάρεις μέρος στον διαγωνισμό, ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:
• follow @limeandlife
• follow @lifelikes_official • mention 2 φίλες σου
Για να πάρεις μέρος πρέπει να ακολουθήσεις ΌΛΑ τα βήματα του διαγωνισμού #giveaway #march #somethinglucky #springmood #mylifelikes #limelife Let’s find some beautiful place to get lost!!
#valentinesday #letsgetlost #loveactually Τα άλογα ή θα τα «τιθασεύσεις» με ευγένεια και θα κερδίσεις για πάντα την εμπιστοσύνη τους, ή θα τα φοβηθείς και δε θα μοιραστούν μαζί σου ποτέ αυτά που έχουν να δώσουν. Έτσι πάει... 🐴 ➡️Link in bio... #horseriding #horses #freespirits #happysouls #loveanimals On a rainy day... #goodmorningcyprus #februarymood  #staycozy and #lovey