Ο πρίγκιπας William κοιτάει βιντεάκια στο YouTube και φτιάχνει τα μαλλιά της Charlotte

Πέμπτη, Μάρτιος 7, 2019 - 10:45

Ο Δούκας του Κέιμπριτζ πριν από όλα είναι μπαμπάς τριών μικρών παιδιών. Η μικρή Charlotte, η μοναχοκόρη του σίγουρα του έχει κλέψει την καρδιά και από τις φωτογραφίες της σε δημόσιες οικογενειακές εμφανίσεις τους καταλαβαίνουμε πως είναι ένα κοριτσάκι με τσαγανό.

Δεν είναι δύσκολο να κλέψει την καρδιά λοιπόν του μπαμπά της και να τον βάλει σε διαδικασίες που ίσως κανείς δεν περίμενε πως θα μπει.

Ο ίδιος παραδέχτηκε ότι κάνει κάτι που πολλοί μπαμπάδες κάνουν στις κόρες τους.

Της φτιάχνει τα μαλλιά!

Κατά την επίσκεψή του μαζί με την Kate στο Μπλάκπουλ, παραδέχτηκε σε έναν άλλον πατέρα του συνάντησε ότι φτιάχνει τα μαλλιά της Charlotte, βλέποντας βιντεάκια στο YouTube.

Μάλιστα, είπε ότι τον δυσκολεύει πολύ η αλογοούρα. «Μην δοκιμάσεις ποτέ την αλογοουρά. Εφιάλτης», δήλωσε, σύμφωνα με το People.

Η Kate του απάντησε: «Έχεις δοκιμάσει πλεξίδα; Είναι δύσκολη». «Μπορώ να κάνω ponytail, αλλά δεν έχω πολύ μαλλί για να εξασκηθώ», ήταν η απάντηση του Δούκα.

instagram @lime_and_life

Spring is officially here!!!
#sweetscent #chamomile #babysbreath #fresh #flowers #springisofficiallyhere That Saturday feeling...
#keepthebest #forgettherest #enjoy #weekend ALL GIRLS CAN... #internationawomensday #happywomensday #empoweredwomenempowerwomen #2019 Breakfast 🥞 o’clock! #sundaymorning #kitchenlab #kitchenstories #interior #functionalspaces #naturallight 🎁GIVEAWAY🎁 Θες να είσαι εσύ η τυχερή που θα κερδίσει τη ζώνη la chaine, ένα statement αξεσουάρ που θα απογειώσει κάθε σου outfit; Πάρε μέρος στον διαγωνισμό, ακολουθώντας ΟΛΑ τα πρακάτω βήματα. •follow @lime_and_life •follow @lachaine_ •mention 2 φίλες σου

Ο διαγωνισμός λήγει στις 8.3 και η νικήτρια θα ανακοινωθεί με σχόλιο στο post. Good luck 🍀❤️ #givaway #cyprus #lachaine #style #fashionable #fashionistas #styleblogger