Ο πρίγκιπας William κοιτάει βιντεάκια στο YouTube και φτιάχνει τα μαλλιά της Charlotte

Πέμπτη, Μάρτιος 7, 2019 - 10:45

Ο Δούκας του Κέιμπριτζ πριν από όλα είναι μπαμπάς τριών μικρών παιδιών. Η μικρή Charlotte, η μοναχοκόρη του σίγουρα του έχει κλέψει την καρδιά και από τις φωτογραφίες της σε δημόσιες οικογενειακές εμφανίσεις τους καταλαβαίνουμε πως είναι ένα κοριτσάκι με τσαγανό.

Δεν είναι δύσκολο να κλέψει την καρδιά λοιπόν του μπαμπά της και να τον βάλει σε διαδικασίες που ίσως κανείς δεν περίμενε πως θα μπει.

Ο ίδιος παραδέχτηκε ότι κάνει κάτι που πολλοί μπαμπάδες κάνουν στις κόρες τους.

Της φτιάχνει τα μαλλιά!

Κατά την επίσκεψή του μαζί με την Kate στο Μπλάκπουλ, παραδέχτηκε σε έναν άλλον πατέρα του συνάντησε ότι φτιάχνει τα μαλλιά της Charlotte, βλέποντας βιντεάκια στο YouTube.

Μάλιστα, είπε ότι τον δυσκολεύει πολύ η αλογοούρα. «Μην δοκιμάσεις ποτέ την αλογοουρά. Εφιάλτης», δήλωσε, σύμφωνα με το People.

Η Kate του απάντησε: «Έχεις δοκιμάσει πλεξίδα; Είναι δύσκολη». «Μπορώ να κάνω ponytail, αλλά δεν έχω πολύ μαλλί για να εξασκηθώ», ήταν η απάντηση του Δούκα.

instagram @lime_and_life

JACQUEMUS...
“LE COUP DE SOLEIL”...
10 YEARS ANNIVERSARY SHOW!

#lavender #provence #fashionshow #jacquemus #creativity #fashion Honey & Beet Frozen Yogurt...
#dayoff #healthyrecipes #bestrecipes #njoy Life is better by the pool...
Happy Weekend!! #frinally #friday #mode #refreshyourself Happy Mondays + Breakfast Combos!

#mondaymorning #breakfastinspo #healthyrecipes #nutritious #granola #yogurt Of all the gifts that life has to offer, a loving mother is the greatest of them all!
Happy Mother’s Day...
#mothersday #love #affection #angelsonearth