Ο πρώην της Monica Bellucci θα γίνει μπαμπάς από την 21χρονη σύζυγό του

By Evelina Kyrasta Dec 29, 2018
Thumbnail

Ο Vincent Cassel στα 52 του αποφάσισε να αποκτήσει ένα ακόμη παιδί με τη νεότατη σύντροφό του. Και ίσως ήταν αναμενόμενο μετά τον γάμο τους πριν περίπου 5 μήνες.

Πρώτο μετέδωσε την είδηση το Just Jared και ακολούθησε η Daily Mail η οποία μάλιστα δημοσιεύει και τις φωτογραφίες για τις οποίες γράφει πως διακρίνεται η φουσκωμένη της κοιλιά. Οι φωτογραφίες απεικονίζουν την Tina Kunakey στη Γαλλία τη Δευτέρα, λίγο πριν τα Χριστούγεννα.

 

[[{"fid":"31972","view_mode":"default","fields":{"format":"default","alignment":"","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"link_text":null,"type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"default","alignment":"","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"attributes":{"height":751,"width":500,"class":"media-element file-default","data-delta":"1"}}]]

 

Αυτό θα είναι το τρίτο παιδί του διάσημου και γοητευτικού ηθοποιού, καθώς έχει ήδη δύο κόρες από τον γάμο του με την Monica Bellucci, την 13χρονη Ντέβα και την 8χρονη Λεόνι.

 

[[{"fid":"31973","view_mode":"default","fields":{"format":"default","alignment":"","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"link_text":null,"type":"media","field_deltas":{"2":{"format":"default","alignment":"","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"attributes":{"height":825,"width":660,"style":"width: 500px; height: 625px;","class":"media-element file-default","data-delta":"2"}}]]

On Instagram @kyrastev