Ο A-Rod ανέβασε τον σέξι χορό της Jennifer Lopez και το πραγματικό της κορμί δεν κρύβεται πλέον

By Evelina Kyrasta Apr 09, 2019
Thumbnail

Η Jennifer Lopez κι ο A-Rod είναι σίγουρα ένα από τα πιο διάσημα και λαμπερά ζευγάρια της διεθνούς showbiz. Η σχέση που έχουν μοιάζει να είναι υπέροχη και οι φωτογραφίες που ανεβάζουν στους λογαριασμούς τους είναι πραγματικά για να τις χαζεύεις. Πρόσφατα, μάλιστα, ο πρώην επαγγελματίας παίκτης του baseball έκανε μία ανάρτηση της αγαπημένης του στο Instagram που κοντεύει να φτάσει τις δύο εκατομμύρια προβολές.

Τι ήταν η ανάρτηση; Ένα βίντεο, όπου η JLo χορεύει και κάνει twerk στους ρυθμούς ενός remix του «Bodak Yellow» εν όψει της επικείμενης συναυλίας της «It’s My Party». Πέρα από τις χορευτικές της κινήσεις, όμως, αυτό που θα παρατηρήσεις κατευθείαν είναι το καταπληκτικό της σώμα. Αποτελεί, χωρίς καμία αμφιβολία, fitness goal για κάθε γυναίκα, αφού στα 49 της χρόνια έχει ένα κορμί που θα ζήλευε οποιαδήποτε 20άρα.

Στο βίντεο που ακολουθεί θα δεις την Jennifer Lopez και το εκπληκτικό της κορμί στα καλύτερά του. Δεν μπορεί… Η σταρ φαίνεται απλά να έχει κάνει συμφωνία με τον χρόνο να την προσπερνά.

 

On Instagram @kyrastev