OMG! Η Μισέλ Ομπάμα με κοντό σορτσάκι χορεύει σε συναυλία της Beyoncé

By Evelina Kyrasta Jul 16, 2018
Thumbnail

Ήταν πάντα κουλ και χαλαρή αλλά αφότου ολοκληρώθηκε η θητεία του συζύγου της, η Μισέλ Ομπάμα ζει τη ζωή της διαφορετικά.

Μια απόδειξη χαλάρωσης είναι και η ακόλουθη όπου η 54χρονη Αμερικανίδα ξεσάλωσε σε συναυλία της Beyoncé με τον Jay Z. Φόρεσε ένα λευκό, κοντό σορτσάκι και το κούνησε για τα καλά.

[[{"fid":"24970","view_mode":"default","fields":{"format":"default","alignment":"","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"link_text":null,"type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"default","alignment":"","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"attributes":{"height":483,"width":634,"class":"media-element file-default","data-delta":"1"}}]]

Όπως σημειώνει η Daily Mail, βέβαια, η Σάσα, η κόρη της ήταν μαζί με την μητέρα της μέχρι να αρχίσει η συναυλία στο Stade de France, καθώς στη συνέχεια... εξαφανίστηκε. Προφανώς, με το που ξεκίνησε η συναυλία η 17χρονη κόρη των Ομπάμα προτίμησε την παρέα των φίλων της και ίσως θέλησε να αναμειχθεί με τους υπολοίπους στην αρένα του σταδίου, από το να μείνει να χορεύει με την μαμά της μόνη της, δίπλα στη σκηνή, μιας και οι Ομπάμα είχαν ένα ξεχωριστό και άνετο μέρος δίπλα στη σκηνή όπου μπορούσαν να σταθούν.

[[{"fid":"24971","view_mode":"default","fields":{"format":"default","alignment":"","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"link_text":null,"type":"media","field_deltas":{"2":{"format":"default","alignment":"","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"attributes":{"height":669,"width":634,"class":"media-element file-default","data-delta":"2"}}]]

Η Μισέλ Ομπάμα, βέβαια, δεν πτοήθηκε καθόλου, αφού χόρευε ασταμάτητα έχοντας στο πλευρό της την μητέρα της Beyoncé, Tina Knowles.

 

On Instagram @kyrastev