Oups! Τι συνέβη στα μαλλιά του David Beckham;

By Evelina Kyrasta Sep 07, 2018
Thumbnail

Γοητευτικός, με στιλ όσο λίγοι, ο David Beckham είναι αυτός που κάθε του κίνηση γίνεται τάση. Σημαντικό κομμάτι της εμφάνισής του, το hair look του.

Τα δυνατά και αρρενωπά μαλλιά του αποτελούσαν πάντα σημείο αναφοράς στους Βρετανούς και όχι μόνο hair stylists, μιας και η επιρροή του είναι μεγάλη.

Σύμφωνα με δημοσκόπηση που έγινε σε πάνω από 1.000 άνδρες της Βρετανίας, ψηφίστηκαν τα 10 καλύτερα κουρέματα όλων των εποχών. Ο David Beckham ήταν αυτός που είχε κάνει όλα τα κουρέματα, μιας και οι extreme κατά καιρούς αλλαγές του, ήταν αυτές που καθόριζαν και τα hair trends.

[[{"fid":"26753","view_mode":"default","fields":{"format":"default","alignment":"","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"link_text":null,"type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"default","alignment":"","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"attributes":{"height":673,"width":600,"class":"media-element file-default","data-delta":"1"}}]]

Όμως, κάποιες πρόσφατες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν, δείχνουν τον 43χρονο άσσο με αραιωμένο μαλλί και μάλιστα σε αξιοσημείωτο βαθμό.

«Χάνει μαλλιά ο David Beckham;» σημειώνει η Daily Mail για τον 43χρονο και οι φωτογραφίες κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

 

On Instagram @kyrastev