Πασίγνωστος ηθοποιός αρνείται να γνωρίσει τη νεογέννητη κόρη του - Τι δηλώνει

By Evelina Kyrasta Nov 08, 2018
Thumbnail

Η κόρη του γεννήθηκε τον περασμένο μήνα αλλά το νέο πώς δεν θέλει να τη γνωρίσει έγινε πριν μερικές ώρες γνωστό.

Ο κωμικός ηθοποιός που έχουμε αγαπήσει μέσα από τις ταινίες που πρωταγωνιστεί, ούτε που θέλει να δει στα μάτια του την κόρη του Lyla!

Τι και αν η μικρούλα με τα ξανθά της μαλλάκια και τα γαλάζια της μάτια του μοιάζει πολύ; Τι και αν το τεστ πατρότητας βγήκε θετικό; Ο Owen Wilson στο δικαστήριο τον περασμένο Ιούνιο είπε πως δεν θέλει να επισκεφθεί την κόρη του όταν γεννηθεί και πώς δεν επιθυμεί την επιμέλειά της.

Τα διεθνή Μέσα βέβαια, τις τελευταίες ώρες έχουν πάρει φωτιά και γράφουν συνεχώς για το περιστατικό αυτό.

[[{"fid":"29586","view_mode":"default","fields":{"format":"default","alignment":"","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"link_text":null,"type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"default","alignment":"","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"attributes":{"height":533,"width":736,"class":"media-element file-default","data-delta":"1"}}]]

Το χρονικό της σχέσης του με τη μητέρα της Lyla

O Owen έβγαινε περιστασιακά με τη Varunie Vongsvirates και σύμφωνα με πληροφορίες του Usmagazine, ήξερε ο ηθοποιός ότι η Varunie ήταν 4 εβδομάδων έγκυος όταν της ζήτησε να χωρίσουν.

Αν και ο ίδιος δεν έχει κάνει καμία δήλωση ακόμη η νεαρή Varunie έχει δημοσιεύσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τις πρώτες φωτογραφίες της μικρούλας.

Ο Wilson, έχει ακόμη δύο παιδιά. Τον 7χρονο Robert, από την πρώην σύντροφό του Jade Duell και τον 4χρονο Finn, από τη σχέση του με την Caroline Lindqvist. Ο ηθοποιός είχε μιλήσει για τα αγόρια του και για το πόσο υπέροχη είναι η σχέση τους, τον Ιούνιο του 2017 στην εκπομπή της Ellen DeGeneres.

On Instagram @kyrastev