Ποια ηθοποιός θα υποδυθεί τη διάσημη Barbie;

Τετάρτη, Ιανουάριος 9, 2019 - 10:15

Μέσω επίσημης ανακοίνωσης, οι Mattel και Warner Bros. Pictures δήλωσαν πως η Margot Robbie θα είναι εκείνη που θα υποδυθεί υη διάσημη plastic is fantastic κούκλα Barbie.

Πρόκειται για μια live action ταινία- την πρώτη τους είδους με αληθινούς ηθοποιούς όπου αναμένεται με ανυπομονησία.

«Το παιχνίδι με την Barbie προάγει την αυτοπεποίθηση, την περιέργεια και την επικοινωνία στο ταξίδι ενός παιδιού προς την ανακάλυψη του εαυτού του», σχολίασε η 28χρονη ηθοποιός, που είναι επίσης συμπαραγωγός της ταινίας.

«Στα σχεδόν 60 χρόνια ιστορίας του brand, η Barbie έχει ενθαρρύνει τα παιδιά να φανταστούν τους εαυτούς τους σε φιλόδοξους ρόλους, από πριγκίπισσα μέχρι πρόεδρος. Νιώθω μεγάλη τιμή που θα αναλάβω αυτόν τον ρόλο και την παραγωγή μια ταινίας που πιστεύω πως θα έχει εξαιρετικά θετικό αντίκτυπο στα παιδιά παγκοσμίως», πρόσθεσε η Margot Robbie.

Αρχικά ο ρόλος της Barbie προοριζόταν για την Έιμι Σούμερ. Σύμφωνα με παλαιότερα δημοσιεύματα, στην υπόθεση η Barbie θα διωχνόταν από την Barbieland επειδή «δεν είναι αρκετά τέλεια», ξεκινώντας ένα περιπετειώδες ταξίδι στον πραγματικό κόσμο. Ωστόσο πέρυσι το καλοκαίρι η 37χρονη ηθοποιός αποκάλυψε πως αποφάσισε να αποσυρθεί λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων.

instagram @lime_and_life

Too Sunday...
Stay in bed!
#zzz #asmuchasyoucan #happysunday Θες να είσαι μία από τις 4 τυχερές που θα κερδίσουν ένα Μαρτάκι - βραχιολάκι από τα Lifelikes; Δεν έχεις παρά να πάρεις μέρος στον διαγωνισμό, ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:
• follow @limeandlife
• follow @lifelikes_official • mention 2 φίλες σου
Για να πάρεις μέρος πρέπει να ακολουθήσεις ΌΛΑ τα βήματα του διαγωνισμού #giveaway #march #somethinglucky #springmood #mylifelikes #limelife Let’s find some beautiful place to get lost!!
#valentinesday #letsgetlost #loveactually Τα άλογα ή θα τα «τιθασεύσεις» με ευγένεια και θα κερδίσεις για πάντα την εμπιστοσύνη τους, ή θα τα φοβηθείς και δε θα μοιραστούν μαζί σου ποτέ αυτά που έχουν να δώσουν. Έτσι πάει... 🐴 ➡️Link in bio... #horseriding #horses #freespirits #happysouls #loveanimals On a rainy day... #goodmorningcyprus #februarymood  #staycozy and #lovey