Sarah Jessica Parker: Ξεκαθαρίζει γιατί είχε εμφανιστεί με δύο διαφορετικά ψηλοτάκουνα στο Sex and the City

By Evelina Kyrasta Jul 02, 2019
Thumbnail

Μέχρι σήμερα, η Carrie Bradshaw παραμένει ένα από τα πιο εμβληματικά fashion κορίτσια στην ιστορία της τηλεόρασης.

Ευτυχώς χάρη στο λογαριασμό στο Instagram @everyoutfitonsatc το Sex and the City παραμένει ζωντανό και μάς χαρίζει ατελείωτη καθημερινή έμπνευση για τις εμφανίσεις μας.

Πρόσφατα ο συγκεκριμένος λογαριασμός ανάρτησε στο Instagram μία φωτογραφία με το περιβόητο look της Carrie με τα ψηλοτάκουνα διαφορετικού χρώματος. Πιο συγκεκριμένα, σε μια σκηνή στο επεισόδιο Escape from New York της 3η σεζόν, η Carrie εμφανίζεται με ένα εντυπωσιακό ασύμμετρο μίνι φόρεμα με βολάν, το οποίο και έχει συνδυάσει με ένα ροζ και ένα τιρκουάζ πέδιλο Christian Louboutin. Το post έφερε και πάλι στο προσκήνιο τον προβληματισμό σχετικά με τη συγκεκριμένη αλλόκοτη επιλογή και η Sarah Jessica Parker έδωσε μια απάντηση.

«Αυτή είναι η επίσημη απάντηση και είμαι σίγουρη πως συμφωνεί και η υπέροχη και θρυλική @patriciafield. Είχαμε 2 ζευγάρια ψηλοτάκουνα πέδιλα @louboutinworld. Η Pat και εγώ αποφασίσαμε να φορέσω ένα από το καθένα. Πιθανόν επειδή και τα δύο είχα τόσο υπέροχο χρώμα και ταίριαζαν με το φόρεμα…», έγραψε η SJP. «Η Sarah Jessica Parker και εγώ αποφασίσαμε να χρησιμοποιήσουμε ένα από το καθένα επειδή  δεν μπορούσαμε να αποφασίσουμε ποιο ήταν το καλύτερο, αφού και τα δύο πήγαιναν τέλεια με το φόρεμα. Βλέπω ότι παρατηρείτε τα πάντα σχετικά με το #SATC και χαίρομαι πολύ για αυτό», σχολίασε έπειτα η Patricia Field.

 

On Instagram @kyrastev