Scarlett και Gwyneth έκαναν υποδειγματικές εμφανίσεις σε χθεσινή πρεμιέρα

By Evelina Kyrasta Apr 23, 2019

Πρεμιέρα έκανε η πολυαναμενόμενη ταινία της Marvel «Avengers: Endgame» στο Λος Άντζελες κι όπως ήταν φυσιολογικό μεγάλα ονόματα του Hollywood έδωσαν το «παρών».

Δύο όμως ήταν εκείνες οι παρουσίες που έκλεψαν την παράσταση και δικαίως μιας και ήταν λαμπερές, πολύ όμορφες, προσεγμένες και με υπέροχο μακιγιάζ.

Η Scarlett Johansson και η Gwyneth Paltrow έκαναν πάταγο και θα μπορούσαμε με ευκολία να πούμε πως ήταν οι πιο καλοντυμένες.

Η Johansson φόρεσε ένα χρυσό φόρεμα Versace με αποκαλυπτική πλάτη και έπαιξε με τους φωτογράφους δείχνοντας το τατουάζ της.

Η Paltrow επέλεξε ένα μαύρο μακρύ tuxedo blazer του brand της G. Label. Από μέσα φόρεσε ένα μαύρο αμάνικο πουκάμισο-ζιβάγκο που έδενε στον λαιμό φιόγκο με μαύρα πουά και το οποίο συνδύασε με μαύρο σορτσάκι-βερμούδα με ζώνη στη μέση.

Στις ΗΠΑ η ταινία θα κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή σε πάνω από 4.400 αίθουσες (αριθμός ρεκόρ) κι όπως εκτιμά το boxofficemojo.com, αναμένονται εισπράξεις τριημέρου μόνο στις ΗΠΑ κοντά στα 300 εκατομμύρια δολάρια.

Ύστερα από 22 ταινίες της Marvel το έργο αποτελεί το επικό φινάλε των Εκδικητών και στη μεγάλη οθόνη αναμένεται να ξεσπάσει ένας διαγαλαξιακός χαμός.

On Instagram @kyrastev