Σκάνδαλο μεγατόνων - Ο σύντροφος της Khloe Kardashian πιάνεται επ’ αυτοφώρω να την απατάει

Αν νομίζεις ότι οι πλούσιες και διάσημες τα έχουν όλα, πλανάσαι πλάνην οικτρά. Διότι μπορεί να τις χαρακτηρίζει η αφθονία στα υλικά αγαθά, αλλά η αλήθεια είναι ότι τις συμπεριφορές των ανθρώπων δεν μπορούν να τις ελέγξουν.

Εδώ και λίγες ώρες λοιπόν, η Khloe Kardashian είναι και επισήμως η απόλυτη απατημένη της showbiz –επιτέλους να χαρεί λίγο και η Jennifer Aniston- μιας και ο σύντροφός της και πατέρας του παιδιού της βεβαίως βεβαίως, Tristan Thompson, έγινε… τσακωτός!

Lani Blair το όνομά της, striper το επάγγελμά της. Με τη γυναίκα αυτή λοιπόν ο μέλλων πατερούλης πέρασε αρκετές ώρες, τόσο σε strip club όσο και σε δωμάτιο ξενοδοχείου, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, η Lani δεν είναι άγνωστη στο χώρο της showbiz.

Το TMZ μάλιστα, δημοσιεύει και video όπου δείχνει τον… υποφαινόμενο, να φιλάει την Βlair, λογικά υπό την επήρεια αλκοόλ!

Ήδη η πρώην του Thompson και μητέρα του πρώτου του παιδιού, Jordan Craig, στηρίζει την Khloe όπως και η κλασική τσαπερδόνα Amber Rose, η οποία γενικά ανακατεύεται παντού. Ο κόσμος αγωνιά για την αντίδραση της Κhloe η οποία λογικά θα είναι άμεση. Περιμένουμε…

Το διαβάσαμε στο queen.gr