Τέλος το Cosmopolitan για την SJP – Το γύρισε στο κρασί

By Evelina Kyrasta Mar 16, 2019
Thumbnail

Μπορεί η Carrie Bradshaw και οι φίλες της να ήταν φανατικές του Cosmopolitan και να το κατανάλωναν χρόνια, αλλά οι καιροί αλλάζουν μαζί με τις διαθέσεις.

Η Sarah Jessica Parker όμως αγαπάει πλέον πολύ το κρασί και αυτή της η αδυναμία την οδήγησε σε συνεργασία με την εταιρεία Invivo Wines της Νέας Ζηλανδίας για να δημιουργήσει μια σειρά κρασιών που θα κυκλοφορήσουν αυτό το καλοκαίρι.

«Στο τέλος μιας εργάσιμης ημέρας, πίνω ένα ποτήρι κρασί. Κυριολεκτικά. Κάθε μέρα. Κάθε. Μέρα. Ο σύζυγός μου, μου λέει: ‘Θέλεις ένα ποτήρι κρασί;’ Κι εγώ του απαντώ: ‘Όχι. Έχω πιει ήδη ένα’. Κι επειδή δεν χρησιμοποιώ ποτήρι, δεν το καταλαβαίνει. Αλλά το πίνω από ένα άδειο βαζάκι» ανέφερε.

Η συνεργασία θα επικεντρωθεί στα κρασιά Sauvignon Blanc και Rosé και η ηθοποιός θα συμμετάσχει σε όλες τις πτυχές της δημιουργίας των κρασιών, από το όνομα μέχρι τον σχεδιασμό του μπουκαλιού αλλά και την ίδια την οινοποίηση.

«Είμαι ένας πραγματικός εραστής του κρασιού και μου αρέσει να συμπεριλαμβάνω το κρασί σε οικογενειακά δείπνα αλλά και σε συγκεντρώσεις με φίλους, γι’ αυτό είναι ένα πολύ συναρπαστικό και διασκεδαστικό έργο για μένα. Ανυπομονώ για κάθε στάδιο της δημιουργίας» δήλωσε η Sarah Jessica Parker. «Προτίθεμαι να είμαι παρούσα σε όλη τη διαδικασία».

 

On Instagram @kyrastev