Τεράστια ανατροπή στα Grammys – Η Pink πήρε βραβείο μετά την τελετή

Τρίτη, Φεβρουάριος 12, 2019 - 10:00

Μπορεί η εκδήλωση να τελείωσε και το Grammy να μην έφτασε στα χέρια της Pink σε πρώτη φάση, αλλά τελικά ποτέ δεν ξέρεις πότε θα έρθει η ανατροπή.

Η Pink ήταν υποψήφια στην κατηγορία «best pop vocal album», αλλά το βραβείο πήγε στα χέρια της Αριάνα Γκράντε. Τα παιδιά της όμως, μάλλον δεν συμφωνούσαν με αυτό κι έτσι αποφάσισαν να διορθώσουν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο την αδικία.

Έφτιαξαν το δικό τους Grammy, από αλουμινόχαρτο και φρόντισαν να κάνουν πριβέ απονομή, μιας και ούτε η μητέρα τους ήταν στην τελετή λόγω ασθένειας του μικρού της γιου.

«Ευχαριστώ παιδιά, το αγαπημένο μου βραβείο», έγραψε η 39χρονη στο Instagram, δημοσιεύοντας δύο φωτογραφίες με τα παιδιά της να κρατούν το «βραβείο».

 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by P!NK (@pink) on

instagram @lime_and_life

Θες να είσαι μία από τις 4 τυχερές που θα κερδίσουν ένα Μαρτάκι - βραχιολάκι από τα Lifelikes; Δεν έχεις παρά να πάρεις μέρος στον διαγωνισμό, ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:
• follow @limeandlife
• follow @lifelikes_official • mention 2 φίλες σου
Για να πάρεις μέρος πρέπει να ακολουθήσεις ΌΛΑ τα βήματα του διαγωνισμού #giveaway #march #somethinglucky #springmood #mylifelikes #limelife Let’s find some beautiful place to get lost!!
#valentinesday #letsgetlost #loveactually Τα άλογα ή θα τα «τιθασεύσεις» με ευγένεια και θα κερδίσεις για πάντα την εμπιστοσύνη τους, ή θα τα φοβηθείς και δε θα μοιραστούν μαζί σου ποτέ αυτά που έχουν να δώσουν. Έτσι πάει... 🐴 ➡️Link in bio... #horseriding #horses #freespirits #happysouls #loveanimals On a rainy day... #goodmorningcyprus #februarymood  #staycozy and #lovey Look around happiness is trying to catch you! 
#whatshouldyourfortunecookiesay #youareagreeingtotheuseofcookies #fridayvibes #positivevibes #bigsmiles