Θα τρίβετε τα μάτια σας με το ποσό που κερδίζει ανά λεπτό η J.K. Rowling

Κυριακή, Δεκέμβριος 2, 2018 - 09:30

Η συγγραφέας του Harry Potter μάλλον είναι κατηγορία από μόνη της πλέον. Η επιτυχία της δεδομένη, τα κέρδη της δυσθεώρητα και το κοινό της φανατικό επί γενεές γενεών. 

Τα επτά βιβλία έχουν πουλήσει 450 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως, ενώ οι ταινίες έφεραν εισόδημα ύψους 5,6 δισεκατομμύρια λίρες. Το online βιβλιοπωλείο Wordery ανέλυσε το εισόδημά της.

74,765,000 λίρες το χρόνο. 6,230,417 λίρες το μήνα. 204,836 λίρες την ημέρα. 8,535 λίρες την ώρα. 142 λίρες το λεπτό.

Το 2011 ανακοινώθηκε ότι έγινε η πρώτη γυναίκα δισεκατομμυριούχος συγγραφέας. Έχασε τη θέση από τη λίστα του Forbes μια χρονιά μετά, αφού δώρισε 100 εκατομμύρια λίρες Αγγλίας σε φιλανθρωπικά ιδρύματα. Για το 2018 βρίσκεται στην τρίτη θέση στη λίστα του Forbes με τους 100 πιο ακριβοπληρωμένους celebrities στον κόσμο.

 

 

instagram @lime_and_life

Θες να είσαι μία από τις 4 τυχερές που θα κερδίσουν ένα Μαρτάκι - βραχιολάκι από τα Lifelikes; Δεν έχεις παρά να πάρεις μέρος στον διαγωνισμό, ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:
• follow @limeandlife
• follow @lifelikes_official • mention 2 φίλες σου
Για να πάρεις μέρος πρέπει να ακολουθήσεις ΌΛΑ τα βήματα του διαγωνισμού #giveaway #march #somethinglucky #springmood #mylifelikes #limelife Let’s find some beautiful place to get lost!!
#valentinesday #letsgetlost #loveactually Τα άλογα ή θα τα «τιθασεύσεις» με ευγένεια και θα κερδίσεις για πάντα την εμπιστοσύνη τους, ή θα τα φοβηθείς και δε θα μοιραστούν μαζί σου ποτέ αυτά που έχουν να δώσουν. Έτσι πάει... 🐴 ➡️Link in bio... #horseriding #horses #freespirits #happysouls #loveanimals On a rainy day... #goodmorningcyprus #februarymood  #staycozy and #lovey Look around happiness is trying to catch you! 
#whatshouldyourfortunecookiesay #youareagreeingtotheuseofcookies #fridayvibes #positivevibes #bigsmiles