Θυμάστε το Despacito; Πλέον δεν υπάρχει στο Youtube!

Τρίτη, Απρίλιος 10, 2018 - 13:00

Το τραγούδι που με τις περισσότερες προβολές στην ιστορία του YouTube «κατέβηκε». Δείτε γιατί!

Το τραγούδι «φαινόμενο» που το 2017 ακουγόταν συνέχεια σε όλον τον κόσμο «σπάζοντας» κάθε ρεκόρ, πλέον δεν υπάρχει στο Youtube!

Πέντε μέρες μετά την ανακοίνωση πως το Despacito ξεπέρασε τις 5 δισεκατομμύρια προβολές στο Youtube (ήδη είχε σπάσει ρεκόρ καιρό πριν), χάκερς κατάφεραν και κατέβασαν το επίσημο video clip του τραγουδιού.

Όσοι το είχαν κάπου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και προσπαθούν να το ακούσουν, εμφανίζεται για λίγο μια εικόνα με κάποιους που κρατούν όπλα και φορούν μάσκες και έπειτα στην εικόνα αναγράφεται πως το βίντεο δεν υπάρχει!

instagram @lime_and_life

That Saturday feeling...
#keepthebest #forgettherest #enjoy #weekend ALL GIRLS CAN... #internationawomensday #happywomensday #empoweredwomenempowerwomen #2019 Breakfast 🥞 o’clock! #sundaymorning #kitchenlab #kitchenstories #interior #functionalspaces #naturallight 🎁GIVEAWAY🎁 Θες να είσαι εσύ η τυχερή που θα κερδίσει τη ζώνη la chaine, ένα statement αξεσουάρ που θα απογειώσει κάθε σου outfit; Πάρε μέρος στον διαγωνισμό, ακολουθώντας ΟΛΑ τα πρακάτω βήματα. •follow @lime_and_life •follow @lachaine_ •mention 2 φίλες σου

Ο διαγωνισμός λήγει στις 8.3 και η νικήτρια θα ανακοινωθεί με σχόλιο στο post. Good luck 🍀❤️ #givaway #cyprus #lachaine #style #fashionable #fashionistas #styleblogger Keep calm & wear your hairpins... #happysunday #pinsareforgrownupstoo