Τι απαντάει η Reese Witherspoon για την παράλληλη εγκυμοσύνη της με την Jennifer Garner;

Κυριακή, Μάρτιος 17, 2019 - 10:15

Τι ακριβώς συμβαίνει με τις εγκυμοσύνες διάσημων ηθοποιών του Hollywood; Σύμφωνα με το νέο τεύχος του αμερικάνικου OK, δύο πασίγνωστες σταρ περιμένουν το τέταρτο τους παιδί η κάθε μια!

Ο λόγος για την 46χρονη Jennifer Garner, την πρώην σύζυγο του Ben Affleck και μητέρα των τριών παιδιών του αλλά και την 43χρονη Reese Whitherspoon, που είναι επίσης μητέρα τριών παιδιών.

Το εξώφυλλο του περιοδικού αναφέρει πως οι δύο ηθοποιοί αρχικά σοκαρίστηκαν αλλά τελικά είναι ενθουσιασμένες με την αναπάντεχη εγκυμοσύνη μετά τα 40 τους χρόνια.

Η Reese πάντως, που είναι μητέρα της 19χρονης Ava, του 15χρονου Deacon, από το γάμο της με τον ηθοποιό Ryan Philippe αλλά και του εξάχρονου Tennessee με τον σύζυγό της Jim Toth, απάντησε όπως πρέπει στο περιοδικό και έδωσε και μια έμμεση απάντηση και για την Garner.

Κρατώντας το περιοδικό στο χέρι, η Reese τάγκαρε την Garner και έγραψε:

«Jennifer, θέλει να μεγαλώσουμε μαζί τα φανταστικά μωρά μας»; και κάπως έτσι το δημοσίευμα και οι δύο εγκυμοσύνες ακυρώθηκαν!

 

instagram @lime_and_life

The perfect corner for a Sunday morning coffee!!!
#interiordesign #interior #design #decoideas #mixandmatch #extensions #patio Life is Simple, it’s either Cherry Red or Midnight Blue!
#weekendmode #letshavesomefun #smileinsideout It has a name... Blue Moon Latte!
#allnaturalingredients 
#milk #maplesyrup #butterflypeaflowerpowder #cinammon #nutmeg The Sound Of Weekend... 🎶 
#lalala #choosejoy #music #soundofsummer #toofar #tooclose Spring is officially here!!!
#sweetscent #chamomile #babysbreath #fresh #flowers #springisofficiallyhere