Τι γίνεται τελικά με την Aniston; Το μήνυμα του πρώην της, Justin Theroux για τα γενέθλιά της

Τρίτη, Φεβρουάριος 12, 2019 - 10:15

Σα να μην χώρισαν μοιάζει το μήνυμα που της έστειλε και το post που έκανε ο 47χρονος Justin Theroux, πρώην σύζυγος της Jennifer Aniston.

Όλα δείχνουν πως η 50χρονη ηθοποιός έχει τον τρόπο να διατηρεί άψογες σχέσεις με όλους τους πρώην της μιας και στο πάρτι της παραβρέθηκε και ο Brad Pitt.

Δες εδώ: Ο Brad Pitt πήγε στο πάρτι γενεθλίων της Jennifer Aniston και ιδού τα ντοκουμέντα

O Theroux ήθελε να φανούν δημοσίως οι αγαστές σχέσεις τους και το έκανε ξεκάθαρο με ένα post στο Instagram στο οποίο μάλιστα δεν αρκέστηκε σε μια απλή ευχή, αλλά εξέφρασε τον θαυμασμό του για τον άψογο χαρακτήρα της.

«Χρόνια πολλά σε αυτήν την παθιασμένη γυναίκα. Παθιασμένα τρυφερή, παθιασμένα καλόκαρδη... και παθιασμένα αστεία», έγραψε κάτω από τη φωτογραφία της Aniston.

Μας έχετε καταμπερδέψει πάντως, να τα λέμε…

 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @justintheroux on

instagram @lime_and_life

Θες να είσαι μία από τις 4 τυχερές που θα κερδίσουν ένα Μαρτάκι - βραχιολάκι από τα Lifelikes; Δεν έχεις παρά να πάρεις μέρος στον διαγωνισμό, ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:
• follow @limeandlife
• follow @lifelikes_official • mention 2 φίλες σου
Για να πάρεις μέρος πρέπει να ακολουθήσεις ΌΛΑ τα βήματα του διαγωνισμού #giveaway #march #somethinglucky #springmood #mylifelikes #limelife Let’s find some beautiful place to get lost!!
#valentinesday #letsgetlost #loveactually Τα άλογα ή θα τα «τιθασεύσεις» με ευγένεια και θα κερδίσεις για πάντα την εμπιστοσύνη τους, ή θα τα φοβηθείς και δε θα μοιραστούν μαζί σου ποτέ αυτά που έχουν να δώσουν. Έτσι πάει... 🐴 ➡️Link in bio... #horseriding #horses #freespirits #happysouls #loveanimals On a rainy day... #goodmorningcyprus #februarymood  #staycozy and #lovey Look around happiness is trying to catch you! 
#whatshouldyourfortunecookiesay #youareagreeingtotheuseofcookies #fridayvibes #positivevibes #bigsmiles