Ξέφυγαν τα πράγματα: H 13ων μηνών κόρη της Kylie Jenner απέκτησε μια υπερπολυτελή Lamborghini

Τετάρτη, Μάρτιος 6, 2019 - 12:00

Τι πιθανότερο είναι να μην είμαστε οι μόνοι που νιώσαμε εξοργισμένοι με την ασυδοσία και τη διάθεση για επίδειξη της κατά τ’άλλα ζάμπλουτης και αυτοδημιούργητης Kylie Jenner.

Τα δώρα για την ενός έτους Stormi δεν ήταν απλώς πολλά, αλλά και πολύ ακριβά. Το βίντεο που ανέβασε η μαμά της στο Instagram έδειχνε τη μικρή να μην ξέρει τι να πρωτοανοίξει και, ανάμεσα στις τσάντες, υπήρχαν πράγματα, όπως ρούχα από διάσημους designers και κοσμήματα.

Και η όλη ιστορία δεν τελειώνει εδώ. Πριν από λίγες μέρες, στον λογαριασμό του Barclays Center (εκεί όπου είχε προγραμματιστεί η συναυλία του Travis) στο Instagram ανέβηκε μία φωτογραφία, που έδειχνε μία μικρή Lamborghini. Πάνω της έγραφε διάφορα μηνύματα, όπως «Stormi World», «Wish You Were Here» («Εύχομαι να ήσουν εδώ»).

Φυσικά, υποθέτουμε ότι το mini αυτοκίνητο κατασκευάστηκε γιατί τόσο η Kylie όσο και ο Travis έχουν Lamborghini, οπότε το να έχει μία και η κόρη τους μάλλον φάνταζε σαν το φυσικό επακόλουθο…

 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Barclays Center (@barclayscenter) on

instagram @lime_and_life

JACQUEMUS...
“LE COUP DE SOLEIL”...
10 YEARS ANNIVERSARY SHOW!

#lavender #provence #fashionshow #jacquemus #creativity #fashion Honey & Beet Frozen Yogurt...
#dayoff #healthyrecipes #bestrecipes #njoy Life is better by the pool...
Happy Weekend!! #frinally #friday #mode #refreshyourself Happy Mondays + Breakfast Combos!

#mondaymorning #breakfastinspo #healthyrecipes #nutritious #granola #yogurt Of all the gifts that life has to offer, a loving mother is the greatest of them all!
Happy Mother’s Day...
#mothersday #love #affection #angelsonearth