Ο Mr. Big του «Sex and the City» υπήρξε στην πραγματικότητα – Αυτός ο άνδρας ενέπνευσε τον ρόλο του

By Evelina Kyrasta Jun 09, 2018
Thumbnail

Πόσες φορές είχες «χτίσει» φανταστικούς διαλόγους στο μυαλό σου με τον John Preston, στην προσπάθειά σου να… εκτονωθείς για όσα περνούσε η Carrie Bradshaw του «Sex and the City» εξαιτίας του; 

Μιλάμε φυσικά για τον άντρα που έγινε γνωστός στο τηλεοπτικό κοινό ως «Mr. Big», αιώνιος εραστής της πρωταγωνίστριας της θρυλικής σειράς του HBO που επί έξι σεζόν και δύο ταινίες φρόντιζε να της ψήνει το ψάρι στα χείλη με τεράστια επιτυχία. 

Να που, όμως, ο άντρας αυτός υπήρξε και στην πραγματικότητα, πριν καν τον υποδυθεί στον πρώτο κύκλο της σειράς ο Chris Noth. 

[[{"fid":"23522","view_mode":"default","fields":{"format":"default","alignment":"","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"link_text":null,"type":"media","field_deltas":{"2":{"format":"default","alignment":"","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"attributes":{"height":1152,"width":768,"class":"media-element file-default","data-delta":"2"}}]]

 

Η αποκάλυψη ήρθε δια στόματος της συγγραφέως του "Sex and the City", Candace Bushnell, η οποία δεν δίστασε να παραδεχτεί δημόσια πως η πρωταγωνίστρια του σεναρίου της δεν θα έπρεπε τελικά να μείνει με τον μεγάλο της έρωτα. Όπως ακριβώς δεν έμεινε και η ίδια η Bushnell με τον… original Mr. Big. 

Καλά κατάλαβες. Η συγγραφέας έβγαλε τα απωθημένα της για τον δικό της πρώην, δημιουργώντας έναν φανταστικό χαρακτήρα όμοιο με τον άντρα που κάποτε ράγισε τη δική της καρδιά. Και να πώς έχουν τα πράγματα:

Ήταν το 1995 όταν η Candace γνώρισε τον δικό της «Mr. Big» - κατά κόσμον Ron Galotti. Αν το όνομά του σου ακούγεται γνώριμο, δεν πέφτεις έξω. Πρόκειται για τον πρώην εκδότη της Vogue και του GQ, ο οποίος κατέληξε απολυμένος και λίγο αργότερα αποφάσισε να ζήσει μία λιγότερο flashy ζωή στο Vermont .

Οι δυο τους ξεκίνησαν μια σχέση παρά το γεγονός ότι ο Galotti είχε στο ενεργητικό του έναν αποτυχημένο γάμο με την εκδότρια της «Hearst», Donna Kalajian. Ήταν ιδιαίτερα άστατος με αποτέλεσμα να εξοργίζει τις γυναίκες που είχε στο πλευρό του. Μία από αυτές ήταν το μοντέλο Janice Dickinson (σα να λέμε η τηλεοπτική Natasha), την οποία συναντούσε ενώ ήταν ακόμα παντρεμένος. Εκείνη δεν δίστασε να παραδεχτεί πως για χάρη του άντρα αυτού εγκατέλειψε τον Sylvester Stallone. Μιλάμε για τέτοια γοητεία!

[[{"fid":"23521","view_mode":"default","fields":{"format":"default","alignment":"","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"link_text":null,"type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"default","alignment":"","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"attributes":{"height":802,"width":600,"class":"media-element file-default","data-delta":"1"}}]] 

 

Bushnell και Galotti έβγαιναν επί έναν χρόνο πριν το οριστικό τέλος, το οποίο πιθανότατα έδωσε η συγγραφέας. Τότε, έγραψε για την εμπειρία της στη στήλη της στην εφημερίδα «New York Observer» ακριβώς όπως έκανε η Carrie στη δική της στήλη «Sex and the City».

O άντρας αυτός ήταν διάσημος στον κύκλο του, επιτυχημένος και με οικονομική επιφάνεια. Ναι. Ακριβώς όπως ο τηλεοπτικός Mr. Big. Και οι δύο είχαν προσωπικό σοφέρ, με τον Galotti να έχει δηλώσει στο New York Magazine: «Είσαι διάσημος εκδότης; Έχεις αμάξι και σοφέρ. Έχεις το δικό σου country club. Από τη στιγμή που περνάς όλον σου τον χρόνο στις επιχειρήσεις, όλα είναι πληρωμένα».

Όσο για το πώς προέκυψε το μεγαλειώδες κωδικό όνομα «Mr. Big»; Η συγγραφέας του βιβλίου πάνω στο οποίο βασίστηκε η σειρά που λάτρεψαν οι γυναίκες, μας δίνει τη απάντηση:

«Ήταν ένας από αυτούς τους Νεοϋορκέζους με την μεγάλη προσωπικότητα. Απλά τον παρατηρούσες με το που έμπαινε σε ένα δωμάτιο. Ήταν ο Mr. Big»!

Και να σκεφτεί κανείς ότι ο άνθρωπος αυτός δεν πήρε ούτε ένα δολάριο από τα δικαιώματα του βιβλίου, της σειράς και των ταινιών…

On Instagram @kyrastev