Στο νοσοκομείο ο γιος της Chiara Ferragni

By Evelina Kyrasta Oct 16, 2018
Thumbnail

Σε ένα σοβαρό χειρουργείο υπεβλήθη το πρωί της Δευτέρας (15/10) ο γιος της διάσημης fashion blogger, Chiara Ferragni.

Όπως αποκάλυψε η ίδια μέσα από μια δημοσίευση στον λογαριασμό της στο Instagram, ο επτά μηνών γιος της, Leonchino πέρασε μια περιπέτεια με την υγεία του, αλλά ευτυχώς όλα πήγαν καλά. Ο μικρός είχε υγρό μέσα στα αυτιά του από τότε που γεννήθηκε και αν δεν έκαναν τη συγκεκριμένη επέμβαση, κινδύνευε να χάσει την ακοή του.

Η Chiara ενημέρωσε τους εκατομμύρια followers της για το συγκεκριμένο περιστατικό, ανεβάζοντας μια φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο, όπου κρατούσε στην αγκαλιά της τον μικρό, ενώ παράλληλα έστειλε το δικό της μήνυμα για το πόσο σημαντική είναι η υγεία στην ζωή κάθε ανθρώπου.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chiara Ferragni (@chiaraferragni) on

 

«Σήμερα το πρωί ο μικρός μας Leo έκανε μια πολύ γρήγορη εγχείρηση στο Νοσοκομείο Παίδων, για να βάλει σωληνάκια στα αυτιά του για να αφαιρέσει υγρό, που είχε μέσα του από την ημέρα που γεννήθηκε, κάτι το οποίο θα μπορούσε να του προκαλέσει απώλεια ακοής σε βάθος χρόνου. Η εγχείρηση ήταν γρήγορη και πολύ απλή και είμαστε πολύ χαρούμενοι που την έκανε και είναι πλέον σπίτι μαζί μας.

Το να βλέπω τόσους γονείς να γίνονται μάρτυρες σε τέτοιες εγχειρίσεις, με έκανε να κλαίω χωρίς σταματημό και να συνειδητοποιήσω πως όταν η οικογένειά μας έχει την υγεία της, δεν έχουμε κανέναν λόγο να παραπονιόμαστε. Η υγεία είναι το πιο σημαντικό πράγμα στον κόσμο. Και το να είσαι μαμά και να βλέπεις ένα παιδί να υποφέρει αισθάνεσαι σαν να πεθαίνεις. Δημοσιεύω αυτές τις φωτογραφίες, επειδή είναι σημαντικό να γνωρίζουμε πόσο τυχεροί είμαστε. Ποτέ μην θεωρείτε την υγεία σας δεδομένη», έγραψε μεταξύ άλλων, η Chiara Ferragni.

On Instagram @kyrastev