Εφτάψυχη όνομα και πράμα: Γάτα βρέθηκε κατεψυγμένη, την αποψύξανε και είναι μια χαρά

Σάββατο, Φεβρουάριος 9, 2019 - 08:45

Οι πολικές θερμοκρασίες στην Αμερική άφησαν πίσω τους αρκετούς νεκρούς και δυστυχώς και πολλά ζώα που δεν είχαν κάποιο καταφύγιο.

Μια γάτα που στην πορεία ονομάστηκε Φλάφι, έφτασε στο κτηνιατρείο του Καλισπέλ καλυμμένη με χιόνια και έχοντας χάσει τις αισθήσεις της την περασμένη εβδομάδα.

 

 

Οι ιδιοκτήτες της την είχαν χάσει για ώρες μέχρι που την ανακάλυψαν κάτω από το χιόνι κυριολεκτικά κατεψυγμένη. Αμέσως τη μετέφεραν στο κτηνιατρείο για να τη βοηθήσουν μιας και το ζώο έμοιαζε νεκρό και δεν κινούνταν καθόλου.

«Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο. Είμαι σε αυτό το επάγγελμα 24 χρόνια και ήταν κυριολεκτικά καλυμμένη από πάγο. Η θερμοκρασία της ήταν τόσο χαμηλή που ούτε το θερμόμετρο δεν μπορούσε να την διαβάσει» είπε ο Δρ. Κλαρκ.

 

 

Αφού καλύφθηκε με θερμαντικές κουβέρτες και έκανε ζεστό μπάνιο, σιγά σιγά επανήλθε και σε μερικές μέρες ήταν πάλι μια χαρά. Κυριολεκτικά εφτάψυχες οι γάτες, όχι αστεία.

instagram @lime_and_life

The perfect corner for a Sunday morning coffee!!!
#interiordesign #interior #design #decoideas #mixandmatch #extensions #patio Life is Simple, it’s either Cherry Red or Midnight Blue!
#weekendmode #letshavesomefun #smileinsideout It has a name... Blue Moon Latte!
#allnaturalingredients 
#milk #maplesyrup #butterflypeaflowerpowder #cinammon #nutmeg The Sound Of Weekend... 🎶 
#lalala #choosejoy #music #soundofsummer #toofar #tooclose Spring is officially here!!!
#sweetscent #chamomile #babysbreath #fresh #flowers #springisofficiallyhere