Εφτάψυχη όνομα και πράμα: Γάτα βρέθηκε κατεψυγμένη, την αποψύξανε και είναι μια χαρά

Σάββατο, Φεβρουάριος 9, 2019 - 08:45

Οι πολικές θερμοκρασίες στην Αμερική άφησαν πίσω τους αρκετούς νεκρούς και δυστυχώς και πολλά ζώα που δεν είχαν κάποιο καταφύγιο.

Μια γάτα που στην πορεία ονομάστηκε Φλάφι, έφτασε στο κτηνιατρείο του Καλισπέλ καλυμμένη με χιόνια και έχοντας χάσει τις αισθήσεις της την περασμένη εβδομάδα.

 

 

Οι ιδιοκτήτες της την είχαν χάσει για ώρες μέχρι που την ανακάλυψαν κάτω από το χιόνι κυριολεκτικά κατεψυγμένη. Αμέσως τη μετέφεραν στο κτηνιατρείο για να τη βοηθήσουν μιας και το ζώο έμοιαζε νεκρό και δεν κινούνταν καθόλου.

«Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο. Είμαι σε αυτό το επάγγελμα 24 χρόνια και ήταν κυριολεκτικά καλυμμένη από πάγο. Η θερμοκρασία της ήταν τόσο χαμηλή που ούτε το θερμόμετρο δεν μπορούσε να την διαβάσει» είπε ο Δρ. Κλαρκ.

 

 

Αφού καλύφθηκε με θερμαντικές κουβέρτες και έκανε ζεστό μπάνιο, σιγά σιγά επανήλθε και σε μερικές μέρες ήταν πάλι μια χαρά. Κυριολεκτικά εφτάψυχες οι γάτες, όχι αστεία.

instagram @lime_and_life

Too Sunday...
Stay in bed!
#zzz #asmuchasyoucan #happysunday Θες να είσαι μία από τις 4 τυχερές που θα κερδίσουν ένα Μαρτάκι - βραχιολάκι από τα Lifelikes; Δεν έχεις παρά να πάρεις μέρος στον διαγωνισμό, ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:
• follow @limeandlife
• follow @lifelikes_official • mention 2 φίλες σου
Για να πάρεις μέρος πρέπει να ακολουθήσεις ΌΛΑ τα βήματα του διαγωνισμού #giveaway #march #somethinglucky #springmood #mylifelikes #limelife Let’s find some beautiful place to get lost!!
#valentinesday #letsgetlost #loveactually Τα άλογα ή θα τα «τιθασεύσεις» με ευγένεια και θα κερδίσεις για πάντα την εμπιστοσύνη τους, ή θα τα φοβηθείς και δε θα μοιραστούν μαζί σου ποτέ αυτά που έχουν να δώσουν. Έτσι πάει... 🐴 ➡️Link in bio... #horseriding #horses #freespirits #happysouls #loveanimals On a rainy day... #goodmorningcyprus #februarymood  #staycozy and #lovey