Γυμναστική μαζί με το κουτάβι σου; Αυτό το πρόγραμμα θα το λατρέψεις

Παρασκευή, Δεκέμβριος 14, 2018 - 09:45

Πόσο διασκεδαστική μπορεί να γίνει η γυμναστική στο σπίτι; «Πολύ» είναι η απάντηση αν στο παιχνίδι βάλουμε και… το κουτάβι μας.

Δεν είναι λίγες οι youtubers που κατά καιρούς έχουν παρουσιάσει workouts που προϋποθέτουν τη συμμετοχή του σκύλου μας, το υλικό που δημοσίευσε το κανάλι «FitnessBlender», όμως, είναι το κάτι άλλο.

Σε αυτό, βλέπουμε μερικές πολύ αποτελεσματικές ασκήσεις τις οποίες μπορούμε να εκτελέσουμε κρατώντας στην αγκαλιά μας τον μικρό μας φίλο, ο οποίος πιθανότατα θα το διασκεδάσει περισσότερο από εμάς τις ίδιες.

Την ώρα που εσύ γυμνάζεσαι, εκείνος αντιδρά σαν να παίζετε με αποτέλεσμα να πετυχαίνεις στον ίδιο χρόνο τόσο να γυμναστείς όσο και να μην αφήσεις παραπονεμένο το κουτάβι σου.

Πρόκειται για ασκήσεις εύκολες μεν, με εξαιρετικά αποτελέσματα δε γι’ αυτό και το πρόγραμμα αυτό ανήκει στα πολύ δημοφιλή.

Προσοχή: Δεν ενδείκνυται για μεγαλόσωμα σκυλάκια. Επιπλέον, δεν είναι όλα τα τετράποδα δεκτικά σε τέτοιου είδους παιχνίδια, γι’ αυτό αν αποφασίσεις να πεις το «ναι» φρόντισε να βεβαιωθείς πως ο μικρός σου φίλος περνά εξίσου καλά κατά την όλη διαδικασία.

Γύμνασε κορμό, μηρούς, γλουτούς και χέρια με τις πιο βασικές ασκήσεις που μπορείς να εκτελέσεις στο σπίτι.

Αυτό το workout παραείναι απολαυστικό τελικά!

instagram @lime_and_life

Too Sunday...
Stay in bed!
#zzz #asmuchasyoucan #happysunday Θες να είσαι μία από τις 4 τυχερές που θα κερδίσουν ένα Μαρτάκι - βραχιολάκι από τα Lifelikes; Δεν έχεις παρά να πάρεις μέρος στον διαγωνισμό, ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:
• follow @limeandlife
• follow @lifelikes_official • mention 2 φίλες σου
Για να πάρεις μέρος πρέπει να ακολουθήσεις ΌΛΑ τα βήματα του διαγωνισμού #giveaway #march #somethinglucky #springmood #mylifelikes #limelife Let’s find some beautiful place to get lost!!
#valentinesday #letsgetlost #loveactually Τα άλογα ή θα τα «τιθασεύσεις» με ευγένεια και θα κερδίσεις για πάντα την εμπιστοσύνη τους, ή θα τα φοβηθείς και δε θα μοιραστούν μαζί σου ποτέ αυτά που έχουν να δώσουν. Έτσι πάει... 🐴 ➡️Link in bio... #horseriding #horses #freespirits #happysouls #loveanimals On a rainy day... #goodmorningcyprus #februarymood  #staycozy and #lovey