4 κανόνες για να κάνεις layering με τα κοσμήματα στο λαιμό

By Evelina Kyrasta Sep 07, 2018
Thumbnail

Το καλοκαίρι τα διακριτικά pendants ήταν το highlight των αξεσουάρ. Μικροσκοπικά, ντελικάτα, άλλοτε ρομαντικά κι άλλοτε με μποέμικη διάθεση, αυτά τα κοσμήματα έκαναν το outfit σου λίγο πιο κομψό. Βέβαια, αυτά τα pendants θα συνεχίσουν να αποτελούν βασικό συστατικό του accessorizing και το φθινόπωρο. Αυτό όμως που κάνει τη διαφορά είναι στα όμορφα κολιέ είναι ο συνδυασμός των, δηλαδή το layering

Όταν το βλέπεις σε άλλες, μάλλον σου φαίνεται εύκολη υπόθεση, αλλά όταν το προσπαθήσεις ίσως καταλάβεις ότι θες λίγη περισσότερη προσπάθεια. Γι’ αυτό υπάρχουν οι άτυποι κανόνες που θα σου δώσουν τη σωστή κατεύθυνση για να πετύχεις ένα πολύ chic layering με τα pendants.

Κανόνας 1ος
Ξεκίνα, φορώντας το πιο κομψό και διακριτικό σου κομμάτι, αυτό που φτάνει πιο κοντά στο λαιμό σου. Έτσι θα έχεις τη σωστή βάση για να συνεχίσεις με τα υπόλοιπα. 

[[{"fid":"26776","view_mode":"default","fields":{"format":"default","alignment":"","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"link_text":null,"type":"media","field_deltas":{"2":{"format":"default","alignment":"","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"attributes":{"height":597,"width":480,"class":"media-element file-default","data-delta":"2"}}]]

Κανόνας 2ος
Φρόντισε τα υπόλοιπα pendants που θα φορέσεις να έχουν απόσταση μεταξύ τους. Δεν χρειάζεται να είναι ίση, αλλά σίγουρα πρέπει να υπάρχει χώρος μεταξύ τους, έτσι ώστε να φαίνεται το καθένα ξεχωριστά. 

Κανόνας 3ος
Μπορείς να μπερδέψεις τα διάφορα μέταλλα και τις υφές μεταξύ τους. Μη διαστάσεις να συνδυάσεις διαφορετικά υλικά, όπως πέρλες ή πέτρες. Πρόσεχε να υπάρχει μία σχετική συμμετρία ανάμεσα στις αλυσίδες καθώς και να μπλέκονται τα διαφορετικά υλικά και οι πέτρες των pendants μεταξύ τους. 

[[{"fid":"26777","view_mode":"default","fields":{"format":"default","alignment":"","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"link_text":null,"type":"media","field_deltas":{"3":{"format":"default","alignment":"","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"attributes":{"height":556,"width":564,"class":"media-element file-default","data-delta":"3"}}]]

Κανόνας 4ος
Τελείωσε το layering με το πιο μεγάλο κι εντυπωσιακό pendant. Φυσικά, πρέπει να κρατήσεις την ισορροπία του κρεμαστού που θα διαλέξεις, έτσι ώστε να είναι συμμετρικό με τα υπόλοιπα που φοράς πιο πάνω. 

Αν λάβεις υπ’ όψη σου τα παραπάνω, τότε θα έχεις ένα πετυχημένο layering στο λαιμό σου. Σταδιακά θα δεις ότι οι συνδυασμοί θα σου βγαίνουν πιο εύκολα. 

On Instagram @kyrastev