Το αξεσουάρ που λατρεύει η μαμά σου γίνεται το απόλυτο trend

By Evelina Kyrasta Apr 10, 2019

Όλες οι γυναίκες αγαπάνε τις πέρλες αν και μέχρι πρόσφατα ήταν αγαπημένο κόσμημα (κυρίως!) των μαμάδων μας. Αυτή τη σεζόν οι κανόνες αλλάζουν και οι πέρλες σε κολιέ, βραχιόλια, σκουλαρίκια και άλλα αξεσουάρ φοριούνται από όλες τις γυναίκες, ανεξαρτήτως ηλικίας.

Οι πιο γνωστοί σχεδιαστές και οίκοι μόδας λάνσαραν στις επιδείξεις τους κοσμήματα και αξεσουάρ φτιαγμένα με πέρλες. Ο οίκος Burberry, ο Prabal Gurung αλλά και ο οίκος Chanel, που λάτρευε ανέκαθεν τις πέρλες, επένδυσαν σε αυτό το υλικό και δημιούργησαν statement κοσμήματα που εντυπωσιάζουν.

 

 

Τέλος, οι πέρλες διακοσμούν επίσης τις στέκες μας αλλά και άλλα αξεσουάρ μαλλιών με τα hair clips να είναι αυτά που προσελκύουν περισσότερο το ενδιαφέρον μας.

L&L tip: Θα σου προτείναμε να τολμήσεις να φορέσεις πιο βαριά και edgy κομμάτια, όπως ένα δερμάτινο ή ένα vinyl jacket και ένα κολιέ με πέρλες, κάνοντας τη διαφορά. Άλλωστε οι πέρλες συνδυασμένες με preppy look είναι ένα styling που έχουμε δει και ξαναδεί πολλές φορές στο παρελθόν και δεν θα στο προτείναμε γιατί έχει καταντήσει λίγο βαρετό. Δοκίμασε, πειραματίσου και τόλμησε ανατρεπτικούς συνδυασμούς που θα σε ανανεώσουν.

 

 

On Instagram @kyrastev