Δες ποιες είναι οι 5 top τάσεις στα γυαλιά ηλίου του φετινού καλοκαιριού

By Evelina Kyrasta Jun 18, 2019

Μάλλον ήρθε η ώρα να πεις αντίο στα μικροσκοπικά γυαλιά ηλίου και να υποδεχτείς αυτές τις 5 νέες τάσεις. Στη gallery που θα δεις παραπάνω σου έχουμε 5 trends που εντοπίσαμε στους δρόμους των πιο γνωστών μητροπόλεων της μόδας. 

1. Retro Cat-eye γυαλιά ηλίου: Μπορείς να βρεις τα συγκεκριμένα γυαλιά ηλίου σε σκελετούς με έντονα χρώματα, όπως μοβ και φούξια και να τα συνδυάσεις με τα πιο ωραία καλοκαιρινά σου look.

2. Στρογγυλά και διαφανή γυαλιά ηλίου: Το συγκεκριμένο σχήμα γυαλιών μας θυμίζει δεκαετίες 60 και 70 αλλά φέτος θα τα βρεις σε πιο έντονες αποχρώσεις. 

Basket bags: Τα νέα σχέδια που θα σε αναδείξουν σε βασίλισσα του στιλ!

3. Γυαλιά ηλίου με αλυσίδα: Οι αλυσίδες είναι must και τις λατρεύουμε φέτος το καλοκαίρι. Στα καταστήματα και σε e-shops θα βρεις φανταστικά σχέδια που θα σε εντυπωσιάσουν.

4. Γυαλιά με εξάγωνο σχήμα: Αν τα μικροσκοπικά γυαλιά σου έχουν εξάγωνο σχήμα τότε είσαι από τις τυχερές καθώς θα τα φορέσεις και αυτή τη σεζόν.

5. Αθλητικά γυαλιά ηλίου: Πρόκειται για αυτά τα γυαλιά που συνήθως φοράνε είτε οι ποδηλάτες είτε οι σκιέρ. Τα συγκεκριμένα γυαλιά είναι σε oversized γραμμή και θα δώσουν απίστευτο στιλ στις εμφανίσεις σου.

On Instagram @kyrastev