Επιτέλους! Έγινε τάση η τσάντα που θα λατρέψουν όλες οι γυναίκες

By Evelina Kyrasta Apr 07, 2019

Tα dad shoes, τα καλτσάκια της γιαγιάς, τα ugly sneakers, τα σορτς και οι βερμούδες είναι ρούχα και παπούτσια που αποτελούν την τελευταία λέξη της μόδας. Θέλεις να τα συνδυάσεις με το πιο hot τσαντάκι της σεζόν; Τα neck bags έρχονται για να μας βοηθήσουν να ανανεώσουμε το στιλ μας και να ελευθερώσουν τα χέρια μας από τις βαριές τσάντες που συνήθως αναγκαζόμαστε να κουβαλάμε. 

Τα συγκεκριμένα τσαντάκια είναι ιδανικά για να βάζεις το κινητό σου, τα λεφτά σου και το αγαπημένο σου κραγιόν, αλλά μην έχεις ελπίδες ότι θα χωρέσουν κάτι παραπάνω. Στους δρόμους των μητροπόλεων της μόδας οι τσάντες για το λαιμό παίρνουν τη δική τους μορφή. Τα νάιλον τσαντάκια αλλά και τα δερμάτινα neck bags είναι αυτά που προτιμούν οι περισσότερες fashionistas. Τα συγκεκριμένα τσαντάκια τα αποκαλούν επίσης dad bags γιατί θυμίζουν τσαντάκια που φόραγαν οι μπαμπάδες μας σε περασμένες δεκαετίες.

8 stylish looks για να φορέσεις τα sneakers σου

 

 

Δεν ξέρεις πώς να συνδυάσεις το συγκεκριμένο τσαντάκι; Θα σου προτείναμε να το συνδυάσεις με στενά tops για να αναδειχθεί καλύτερα και κομψά παντελόνια ή βερμούδες και blazers.

L&L tip: Μπορείς να δημιουργήσεις και τα δικά σου necklace bags συνδυάζοντας μικρά messenger bags που έχεις ήδη με αλυσίδες που φοράς στον λαιμό. Αφαίρεσε το λουρί της τσάντας σου και πρόσθεσε μια αλυσίδα για να φτιάξεις το απόλυτο neck bag!

 

 

 

On Instagram @kyrastev