Το μαγιό που θα φορεθεί περισσότερο το καλοκαίρι του 2018 είναι αυτό

By Evelina Kyrasta Mar 14, 2018

Μπορεί το καλοκαίρι να αργεί ακόμη, ωστόσο οι τάσεις για τα μαγιό που θα φορεθούν είναι ήδη γνωστές, δίνοντάς μας μια ιδέα για το τι θα ακολουθήσει. Αν λοιπόν, ανήκεις στις γυναίκες που προτιμούν περισσότερη κάλυψη στα μαγιό σου, αυτό το καλοκαίρι θα γίνει το αγαπημένο σου. Ξέχνα τα μαγιό τύπου Brazilian και γενικότερα αυτά που αφήνουν ακάλυπτα πολλά σημεία του σώματος και ξεκίνα να προετοιμάζεσαι για μαγιό με μακρύ μανίκι αλλά και περισσότερη κάλυψη. 

Στην πραγματικότητα, τα συγκεκριμένα μαγιό που θα δεις φέτος στις παραλίες, παλαιότερα ήταν παριορισμένα και απευθύνονταν κυρίως στην κοινότητα των surfers. Έτσι, δύσκολα επιλέγονταν από απλές κοπέλες είτε ήταν μονόχρωμα, είτε με διάφορα prints. Για αυτό το καλοκαίρι όμως τα πράγματα άλλαξαν και τα surfer girls δημιουργούν τάσεις με τις επιλογές που κάνουν στα βασικά αξεσουάρ τους, είτε πρόκειται για τα παπούτσια τους, είτε ακόμη και για τα μαγιό τους.

Αυτό λοιπόν, οι σχεδιαστές δε θα μπορούσαν να το αφήσουν έτσι, με αποτέλεσμα να σχεδιάζουν μαγιό με μακρύ μανίκι είτε όλόσωμα, είτε μπικίνι με ζωηρά και έντονα prints αλλά και με διαίτερες προσθήκες, όπως μανίκια καμπάνα, κουμπιά, φερμουάρ και άλλα.

On Instagram @kyrastev