Οι τσάντες που κάθε influencer, instagrammer και blogger έχει στην ντουλάπα της αυτή τη στιγμή!

By Evelina Kyrasta May 04, 2019

Θέλεις να προσθέσεις μια τσάντα στην καλοκαιρινή σου συλλογή αλλά δεν ξέρεις ποιο σχέδιο να προτιμήσεις; Σου έχουμε τα 6 είδη τσάντας που έχουν ξετρελάνει όλες τις influencers. Διάλεξε μια από τις 6 ή και τις 6 για να έχεις τη συνείδησή σου καθαρή πως ακολούθησες και φέτος πιστά όλες τις τάσεις της μόδας.

Ψάθινη τσάντα: Το καλοκαίρι αλλά και την άνοιξη προτιμάμε ιδιαίτερα τις ψάθινες τσάντες τις οποίες φοράμε τόσο στην παραλία αλλά και στις βόλτες μας καθημερινά! Στα περισσότερα καταστήματα με αξεσουάρ και τσάντες μπορείς να βρεις αμέτρητα σχέδια και μεγέθη και να διαλέξεις την ψάθινη τσάντα που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες σου. Να θυμάσαι πως οι λεπτομέρειες με pom pom και φουντίτσες είναι must.

 

 

Πλεκτή τσάντα: Όπως σου έχουμε ήδη πει τα πλεκτά ρούχα και παπούτσια είναι huge τάση της άνοιξης! Οι πλεκτές τσάντες θα μας απασχολήσουν επίσης πολύ και θα βαρεθείς να τις φοράς! Συνδύασέ τις με τζιν και t-shirts και δεν θα χρειαστείς τίποτα άλλο για να έχεις στιλ.

Τσαντάκια από φελό: Δεν τα βρίσκεις εύκολα αλλά αν τα βρεις θα πρέπει να τα εκτιμήσεις δεόντως. Τα τσαντάκια από φελό είναι μια μόδα που πρέπει να συμπεριλάβεις στην γκαρνταρόμπα σου ειδικά αν σου αρέσουν τα textured trends.

Snake print τσάντα: Το γνωρίζεις καλά πως τα animal prints είναι πολύ δημοφιλή φέτος. Την άνοιξη όμως προτιμάμε τα snake prints που ταιριάζουν τέλεια με τα ρούχα που έχουμε σε γήινες αποχρώσεις και είναι εξίσου δημοφιλή!

 

 

On Instagram @kyrastev