Ποια μικρή λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά σε κάθε σου outfit;

By Evelina Kyrasta Mar 20, 2018

 Όλοι γνωρίζουμε πως η λεπτομέρεια είναι αυτή που κάνει τη διαφορά. Μπορεί οι περισσότεροι να δίνουμε βαρύτητα στις hot τάσεις αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε και τις μικρές που τελικά θα κάνουν τη διαφορά στα outfits μας. Ακόμα και το πιο απλό και συνηθισμένο outfit μπορεί να αλλάξει εντελώς και να απογειωθεί με μια μόνο μικρή λεπτομέρεια που θα το αναβαθμίσει κιόλας.

Εμείς ανακαλύψαμε μια αρκετά μικρή τάση που τελικά όπως φαίνεται παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα. Μια μικρή λεπτομέρεια που διακοσμεί διακριτικά αλλά ταυτόχρονα και πολύ κομψά τα κομμάτια της άνοιξης και όχι μόνο. Ο λόγος για τα tortoiseshell buttons ή αλλιώς τα κουμπιά ταρταρούγα σίγουρα έχει πάρει το μάτι σου σε κάποια καμπαρντίνα ή σακάκι.

Αυτά τα κουμπιά λοιπόν, έχουν την ικανότητα να κάνουν κάθε σύνολο να δείχνει πιο chic και πολύ πιο ακριβό από ότι είναι. Με αυτόν τον τρόπο μπορείς να προσθέσεις λίγη πολυτέλεια αλλά και να αναβαθμίσεις το στιλ  σου λίγο παραπάνω. Εκτός λοιπόν, από τα γυαλιά ηλίου η ταρταρούγα έρχεται να διακοσμήσει λευκά πουκάμισα, φούστες, παντελόνια αλλά και πολλά άλλα items και να γίνουν η luxurious πινελιά που θα εντυπωσιάσει στο look σου.

On Instagram @kyrastev