Τα παπούτσια του καλοκαιριού για όσες ακολουθείτε ακόμα το office look

By Evelina Kyrasta May 27, 2018

Το καλοκαίρι απαιτεί φορέματα αέρινα, floral tops και printed φούστες. Μαζί τους οι εσπαντρίγιες, τα σανδάλια, τα πολύχρωμα mules και τα λευκά sneakers ταιριάζουν άψογα. Συχνά όμως όλα αυτά δεν σε διευκολύνουν για να διατηρήσεις το office look που απαιτεί μία πιο formal εμφάνιση με πιο αυστηρούς συνδυασμούς. Ειδικά κάποιες μέρες που τα ραντεβού σου δεν σου επιτρέπουν ένα cool και χαλαρό ντύσιμο, πρέπει να βρεις τρόπο να δώσεις στιλ και καλοκαιρινές πινελιές στο outfit, χωρίς όμως χαλάσουν τον formal χαρακτήρα του. 

Σε αυτό το post θα ασχοληθούμε με τα παπούτσια, τα οποία μπορείς να φοράς που εύκολα στο γραφείο, χωρίς να χάνεις καθόλου από την εκλεπτυσμένη σοβαρότητα ενός formal outfit. Αυτό όμως που θα σε πείσει να τα αποκτήσεις είναι το γεγονός ότι ενώ θα ταιριάξουν στα looks του γραφείου, θα μπορείς πολύ εύκολα να τα φορέσεις και μετά με τα πιο airy outfits στην πόλη ή και το νησί. 

Ρίξε μία ματιά να δεις τα καλοκαιρινά παπούτσια του γραφείου, δες ποια έχεις ήδη στην ντουλάπα σου και ποια θες για τη συλλογή σου. 
 

On Instagram @kyrastev