Το trend που θα σε συγκινήσει: Δεν φαντάζεσαι ποια αξεσουάρ επιστρέφουν στη μόδα!

By Evelina Kyrasta May 03, 2019

Φέτος την άνοιξη αλλά και το καλοκαίρι θα κυριαρχήσει μια τάση που είχαμε ξεχάσει εδώ και πολλά πολλά χρόνια. Στο εξωτερικό τα αποκαλούν camp jewelry και πρόκειται για τα βραχιολάκια και κολιέ που συνηθίζαμε να φτιάχνουμε όταν ήμασταν μικρά παιδιά και πηγαίναμε κατασκήνωση. 

Τα συγκεκριμένα αξεσουάρ θα σου θυμίσουν έντονα την παιδική σου ηλικία και είναι πολύ πιθανό να έχεις ακόμα και τώρα μερικά κομμάτια φυλαγμένα σε κάποιο συρτάρι του πατρικού σου σπιτιού. Αν όχι, μπορείς και πάλι να τα φτιάξεις πανεύκολα με πολύχρωμες χάντρες και πέτρες. 

 

 

Chunky Platforms: Τα παπούτσια των 70's κάνουν δυναμικό comeback

Πολλά γνωστά brands και σχεδιαστές κοσμημάτων έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν τα δικά τους σχέδια με camp βραχιολάκια και κολιέ που πολλά από αυτά κοστίζουν αρκετές εκατοντάδες ευρώ. 

Δες στη gallery μερικά από τα αγαπημένα μας σχέδια που εντοπίσαμε στο instagram. Εσύ ποιο θα φορούσες; 

Φτιάξε το δικό σου βραχιολάκι επιλέγοντας 25-30 χάντρες διαφορετικών αποχρώσεων. Πέρασε τις χάντρες μέσα από κλωστή ή σχοινάκι και δέσε τις άκρες. Εναλλακτικά μπορείς να κλείσεις τις άκρες με ειδικά κλιπάκια που θα βρεις σε καταστήματα που πουλάνε είδη κατασκευής κοσμημάτων. Συνδύασε 2-3 βραχιολάκια μαζί και δώσε με αυτόν τον τρόπο χρώμα σε κάθε σου εμφάνιση! 

 

On Instagram @kyrastev